İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Temponu Artırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin kalbini kazanmak ve onun canını sıkan mevzuları çözmek için birlikte hareket etmeniz aranızda daha güzel etkilerin oluşmasını sağlayabilir. Bugün karşındaki insana destek olman kendini daha iyi hissettirecek.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Maddi konularda ufak tefek mevzulara odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün. Bazı konuları tek başına halletmek seni yorsa da günün sonunda kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Parasal olarak ufak mevzulara odaklanman da bugünün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

Vücudunu daha fit bir hale getirmek için kendine yeni hedefler koyabilirsin. Sağlığını tehlikeye atmadan ve dikkatli bir şekilde yeme ve egzersiz programı çıkarmak için güzel bir gündesin. Bugün birçok konuyu detaylarıyla halledebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alışveriş konularında daha şanslı olacaksın. Çok pahalı bazı şeyleri ucuza bulabilirsin. Veya eskicilerden güzel parçalar toplayabilirsin. Detaylara daha fazla özen gösterebileceksin bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi başaracaksınız. Sosyal çevrenizdeki kişilerle daha iyi iletişim kurmayı başardığınızı görmek size mutlu hissettirecek.  Potansiyel bir romantik partner olabilir veya mevcut bir partnerle alakalı olarak bazı ilginç durumlar yaşayabilirsiniz. Bugün aşk hayatınızdaki bazı sürprizler sizi bulacak.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik alanda ortaya çıkan yeni modelleri takip ediyorsun. Ticaret ile uğraşan bir İkizler burcuysan bunun faydasını görebilirsin. Yalnızcahayatına odaklanmak isteyeceğin bir gün. Hafta sonunabırakmak istemeyişin temponu artırabilir. Son zamanda ilişkinde olan duygusal inişler ve çıkışlar hayatında bir türlü denge kuramamana neden olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten bazı haberler almak, önünüze bazı konuların gelmesiyle anlamanız gereken dersler olduğunu kabul etmelisiniz. Bu sayede olumsuzlukları bertaraf edebilecek ve daha sakin kalabileceksiniz. Maddi açıdan sizi zarara uğratacak durumların oluşması karşısında daha önceki çabalarınız kurtarıcınız olabilir. 

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda genel bir huzur hakim olsa da tam olarak zamanlamada olumlu durumlar olmayacağı için gün içerisinde yer yer gerginlik yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hareketli ve neşeli bir gün geçirmen ihtimal dahilinde. Sevdiğin dostlarına daha fazla zaman ayırabilirsin. Keyifli etkinlikler ve aktiviteler planlamak sana çok iyi gelecek.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel bir özelliğinize bakış açınız her an değişebilir. Daha önce kendinizde bir kusur olarak gördüğünüz bir şeyi, olumsuzluklarından çok faydalarını gösteren yeni bir ışık altında görebilirsiniz. Muhtemelen başkaları bunu sizden çok daha önce fark etmiştir. Belki birileri size iltifat edecek ve onların bakış açısının daha anlamlı olduğunu size gösterecek. Övgülere ve iltifatlara inanmakta çekimser olmayın. Az bile söylüyorlar! Kendinize karşı başka insanlara olduğundan çok daha fazla eleştirel yaklaşıyor olabilirsiniz ve bu haksızlığa artık bir son vermelisiniz. Biraz öz sevgi çalışması yapmak, oldukça iyi gelebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek, sizi garip bir duygusallığa da sürükleyebilir. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Güçlü bir enerjiye sahipsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İletişimde ani iniş-çıkışlar yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fazla alınganlık yapmanız gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Sevgilinizin söylediklerine daha fazla önem vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizin çok uzun vadede gerçekleşmesi mümkün. Bunun bilincinde olmak size ve işlerinize istikrar kazandıracak. Bu süreç kendinize olan güveninizi de artıracaktır. Bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak gibi görünüyor. Ciddiye almadığınız sağlık sorununuz var. Bunun önemli olup olmadığına bir uzman karar vermeli.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>