İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahat Bir Gün Geçiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Aşk konuları sana çok güzel enerjiler sağlayabilir. Etrafında görmeyi dört gözle beklediğin bir insan olabilir. Bu güzel hisleri karşındaki insana belli etmen gerekecek.

Bir hata yaptığınızı kabul ederseniz, insanların bunun için sizi affetme olasılığı daha yüksek olur. Önünüzde bazı çatışmaların olabileceği bir gün var. Kariyerinizde sabit bir konumda bulunduğunuzdan kuşkunuz yok ve bu durum finansal olarak konuşursak eğer tarzınızı biraz dalgalandırabilir. Ancak sorumluluklarınızı üstlenip hatalarınızın neler olduğunu ölçtüğünüzde, daha çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ancak, kendinize karşı çok eleştirel olmayın! Her şey öğrenme sürecinin bir parçası.

Sorumluluklarını halletmek için iyi bir gündesin. Parasal konularda zarara girmeden ve belli bir bütçenin içinde kalarak birden fazla işi başarabilirsin. Yeni konulara odaklanmak için kendine alanlar yaratacaksın bugün.

Bugün kendine nazik davranmak ve vücudunu fazla yormamak daha iyi bir fikir olabilir. Kaslarının gerilmesi ve ağrılara karşı dikkatli olmalı ve esneme hareketleri ile kendine dikkat etmelisin. Bugün ağır egzersizlerden uzak durman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daha pozitif bir ruh haline sokman gerekecek bugün. Çevrendekilerin senin keyfini yerine getirmesini beklemektense kendin için güzel şeyler yapabilirsin. Bugün biraz kendine odaklanmalı ve mutlu olmak için çaba göstermen gerekecek.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün olayları tüm ayrıntılarıyla inceleyerek perde arkasına yöneleceksiniz. Gün boyunca algınızın açık ve durumları anlama yeteneğinizin yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirmek için mutlaka karşınıza çıkan fırsatlara göz atmalısınız.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içi tüm işleri halletmen bugün rahat bir nefes almanı sağlıyor. Günü kendine ve sevdiklerine ayırıyorsun. Verdiğin değeri bir türlü karşı taraftan göremiyor olmak canını sıkıyor. Çevrende birçok insanın gerçek arkadaşın olmadıklarını fark edebilirsin. Kardeşinden seni mutlu edecek bir haber almak, seni mutlu edecek.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla emek harcadığınız bir konuda, işler istediğiniz gibi yürümüyor olabilir. Bu durum bir taraftan moral bozucu olsa da başarının sırrının kararlılık olduğunu unutmamalısınız. Eğer yeterince kararlı bir şekilde denemeye devam ederseniz, istediğiniz noktaya ulaşmamanız için bir neden yok.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi ailenizi ilgilendiren konularla daha fazla uğraşabilirsiniz ancak üstünüzde sorumluluk yükleyen koşullar da var.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketin hayatınızda hüküm süreceği bir zamana giriyorsunuz. Özellikle yeni kariyer yeni mevki ya da yeni maddi kaynaklar sizleri olumlu yönde etkileyecek.

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 12. evinde yani kapalı alanlar evinde Uranüsyen bir Güneş tutulması var. Hiç bilmediğin konular veya gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Koşullar beklemediğin yönde değişebilir. Değişimlere açık olman gerekecek.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önceden belirsizliğin olduğu yerde sağlam temeller oluşturuyorsunuz. Birisi sizinle nerede durduğunu bilmiyor olabilir veya gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz olabilir ancak henüz somut bir adım atmamış olabilirsiniz. Arzularınıza ve tutkularınıza ulaşmak için bu ilk adımları atmak kolay olmayacaktır ancak başarmak için gerekli olan odak ve dengeye sahipsiniz. Oraya vardığınızda, korkularınızı yendiğinizi bilerek kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz! Bugün herkes ne kadar çekici olduğunuzu fark edecek. Bu, sosyalleşmek için harika bir zaman ve özellikle romantizm konusunda şans yanınızda olacak!

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda beklenmedik aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün evinizle, ailenizle zaman geçirebilirsiniz. İş hayatınızdan dolayı bazı sorunlar aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Ama sağlık, maneviyat konularında beklenmedik olumlu gelişmeler de gerçekleşecektir. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, görev duygunuz herşeyden daha öncelikli hale gelecektir. Adım attığınız her konuda sorumluluk almak isteyeceksiniz. Duygularınıza bugün yer vermeniz oldukça zor görünüyor. Hizmet etmek, işlerinizi düzenlemek ve sürekli koşuşturma halinde olmak sizi yorabilir. Sıhhatinizi asla ihmal etmemelisiniz. Unutmayınız ki sizin sağlığınız herşeyden daha önemlidir. Günlüktemponuzda başka insanların sizden destek ve yardım beklemesi sizin de birçok işinizi yapmanızda engeller yaratabilir. Herkesi memnun etmek zor olduğundan birçok alana dağılabilirsiniz. Bu durum da sizi epeyce yoracaktır

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>