İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailen Eğitimin Konusunda Sana Destek Oluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Sıfırdan bir şeyler yaratmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı bir ruh hali içinde olacaksınız. Belki de evinizde bir proje üzerinde çalışacaksınız. Bir mobilya parçası üzerinden bir tasarım geliştirebilirsiniz. Veya bahçenize yeni bir şey ekmeye karar verebilirsiniz. Mülkünüze güzel ağaçlar veya çalılar ekleyerek, bazı peyzaj çalışmaları bile yapabilirsiniz. Kendinize ait bir proje üzerinde çalışırken memnuniyet duygusunu hissedeceksiniz.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Bugün kafeine biraz ara verin. Bol şeker ve kahve tüketmenin size bir nevi sarhoşluk hissi verdiğini fark edebilir, kendinizi daldan dala atlar durumda bulabilirsiniz. Bu aralar çok üretken ve nükteli olduğunuzu düşünseniz de aslında yaptığınız saçmalamaktan ibaret olabilir. Dikkatli olun, zira yapay yollarla yükselmenin sonu sert bir düşüş olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün sonunda aynada kendine bakıp orada gördüğü kişi olduğunu bilerek derin bir uyku çekecek olan sizsiniz. Kaba bir yorum yapmayı düşündüğünüz ya da başkası hakkında kötü bir laf yaymaya karar verdiğiniz bir dahaki sefer durup biraz bunu düşünün. Bir yanınız bu tavrı desteklerken bir yanınız tamamen reddediyor. Aynada her iki yanınıza da bakın. Sadece hoşunuza giden yanı görmeyin.

10 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Kazanç ve harcamalar, plan dışı para çıkışlar, sürpriz maddi destekler gündeme gelebilir. Özgüven ve canlılık artabilir, uzun vadeli planlar içinde olabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatında çıkan sorunlar, geleceğinden endişe etmene neden olabilir. Ailenin sana bu konuda güven verip destek olması özgüvenini tazeliyor. Bu endişe yerini azme bırakıyor. Aile şirketinde çalışan bir İkizler burcuysan görev bilinciyle hareket etmen olumlu sonuçları hızlı getirebilir. Üzerinde baskı kurulduğunu hissedebilirsin.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır üzerinizde taşımış olduğunuz finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için bazı adımlar atıyor olacaksınız. Bu soruna sosyal çevreniz de dâhil olabilir. Bugün amaçlarınız için daha fazla çalışma isteği içinde olabilirsiniz. Kararlı olmanız sizi bir adım öne taşıyacaktır.

10 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınıza gelen eski günler bugün duygusal olarak karmaşık hissetmenize neden olabilir. Ancak saatler ilerledikçe bazı olayları yanlış hatırladığınızı fark edeceksiniz. İşin aslını hatırladığınızda ise bir “Oh!” çekeceksiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati kariyer hayatınıza dikkat çekiyor. Kariyer hedeflerinizi ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Bugünhayatınızda yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Dalgınlıklara ve hesap hatalarına dikkat edin.

10 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı ne kadar sadık olduğunuzu bir kez daha kanıtlamış olacaksınız. Sahip olduğunuz pozitif ve enerjik havanız başkalarının ilham kaynağı oluyor. Spor yapamaya başlamak ve kötü alışkanlıklardan kurtulmak için harika bir zaman.

10 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünler kendinizi bulmanız, daha iyi ilişkiler kurmanız ve prestijinizi arttıracak çalışmalar yapmanız için birebir. Sosyal çevrenizden bu alanda destek alacaksınız.

10 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 28"
Ay
Kova
28° 42' 03"
Merkür
Koç
18° 00' 21"
Venüs
Boğa
03° 57' 38"
Mars
Koç
01° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 07"
Satürn
Balık
16° 47' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Başak
23° 36' 15"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>