İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişim Kabiliyetin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızın gidişatını düşünüyor olacaksınız. Belki de şu anki sevgiliniz sizden ayrı hareket ediyor ya da sizinle aynı duyguları paylaşmayan birine aşıksınız. Umutsuzluğa kapılmayın! Sevginin asla işe yaramayacağından endişelenseniz bile, olumsuz düşüncelere yer yok. Bunun yerine, durumdan en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu bulun. Belki onunla daha fazla iletişime geçip ilgi gösterirseniz cevap verebilir. Ya da belki "hoşlandığınız kişini" sadece sizi tanımak için zamana ihtiyacı vardır.

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Güce yabancı birisi değilsin. Ama sahip olduğun güç senin yaratıcı enerjindir; hem profesyonel hem kişisel alanda fikirlerini gerçeğe dönüştürmektir. Bugün, kendine bu verili doğal gücü hayatını iyileştirmek için sonuna kadar kullanmaya hazır olup olmadığını sormalısın.An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ya hep ya hiç mantığından, uçlarda tepkiler ve uçlarda duygulardan kaçınmalı. Etrafınıza karşı içten içe daha hassas olabilirsiniz. Hak, adalet konularına daha çok takılabilirsiniz. Adli ve yasal konularda aksaklık olabilir. Ana göre hareket etmeli.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde isteklerin konusunda patronlarını kolaylıkla ikna edebiliyorsun. İletişim kabiliyetini artabilir. Dikkatli davranmaz isen sahip olduğun üstün yeteneklerin etkisiz kalabilir. Arkadaşların arasında aranan bir kişisin onlar ile aranı açmanı onlardan kopmanı istemeyebilirler. Çocuğu kez telefonla aranabilirsin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayrıca daha zinde hissetmek ve düşen motivasyonunuzu arttıracak konularla ilgilenmelisiniz. İnsanlarla uğraşmanın bir sonu olmadığını sizlerde iyi biliyorsunuz. Kendinize odaklanın ve içinizdeki başarısızlık korkusunu bir kenara bırakın.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akışta kalacaksınız.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde finansal konularda alacağınız ani kararlar uzun vadede zarar verebilir. Özellikle dostlarınızla ve network unuz içindeki kişilerle para konusunda tartışmamaya özen gösterin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarla ilgili konular gündeminizdeki yerini korurken yurt dışı ve yabancılarla temas gündeme gelebilir. Seyahat ve gezi planları yapabilirsiniz. Her türlü etkileşime ve sosyal paylaşıma açık bir gün olabilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgilinizle ilişkinizde şu anda çok güzel bir noktadasınız. Mükemmel derecede anlaşan iki kişi olmanıza rağmen bazen sürtüşmeler yaşıyor olabilirsiniz. Bu çok normal, fazla irdelemenize gerek yok.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcuna giriş yapacağı 21:12'ye kadar Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerinde yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları ön planda. Ay'ın Balık burcuna girişi ile kariyer konuları gündeme taşınıyor. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz gerginliklere işaret ediyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi nasıl heyecanlandırıp tutkulu hale getirebileceğinizi biliyorsunuz. İyi bir takım anlayışınız var ve insanları birlikte çalışmaları için teşvik ediyorsunuz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>