İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunların Konuşulması Taraftarısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün bir ilişkiye biraz farklı bir şekilde yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğer biri ile görüşmeye devam ediyorsanız, işler ciddiye binebilir. Ya da evliyseniz, biraz özel alana ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. İlişkiler, yakınlık ve özgürlük arasında bir dengede durmalı. Bugün doğru bir tavır takınmak için uğraşmanız gerekebilir, ama yapabilirsiniz!

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Evsel konularda bir şeyleri tamamlama isteğin ve dürtün çok yüksek. Bir tamirat işini erteleyip durduysan, bugün bu işin üstesinden gelmek için uygun bir gün. Kendini fiziksel enerjiyle ve pratik bilgilerle donatılmış şekilde bulacaksın. Ellerini kirletmek ve bir şeylerle uğraşmak senin için her zaman rahatlatıcı olmuştur. Bu açıdan, İkizler en 'erkeksi' burçlardan biridir!Günün sonunda aynada kendine bakıp orada gördüğü kişi olduğunu bilerek derin bir uyku çekecek olan sizsiniz. Kaba bir yorum yapmayı düşündüğünüz ya da başkası hakkında kötü bir laf yaymaya karar verdiğiniz bir dahaki sefer durup biraz bunu düşünün. Bir yanınız bu tavrı desteklerken bir yanınız tamamen reddediyor. Aynada her iki yanınıza da bakın. Sadece hoşunuza giden yanı görmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatı, çocuklarla ilişkiler öne çıkabilir. Her iki alanda keyifli paylaşımlar içerisinde olabilir, yaşamdan keyif almaya odaklanabilirsiniz. Uyumlu ve esnek olmak iç huzuru arttırıyor. Görüntü değişikliği, tarz değişikliği ve ilişkilere yaklaşımınızda değişiklikler gündeme gelebilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilin ile aranda olan sorunların üzerine gidilmesi taraftarısın. Her ne kadar karşı taraf buna yaklaşmasa da onu bir şekilde ikna etmesini beceriyorsun. Günlük rutinlerine yeni bir rutin olarak sporun eklenmesi seni endişelendirse de sağlığın için yapman gerekiyor. İşini uzaktan halletmek zorunda olan bir İkizler burcuysan yoğun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda anlaşılmayan konularda karşı tarafla uzlaşma sağlamak için onların da çıkarlarına gelen teklifler sunmalısınız ki önerileriniz kabul görsün. Mümkün oldukça karşılıklı çıkarları gözettiğinizbirlikleri kurmayı denemelisiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kariyer odaklısınız,ortamında sizden beklentiler yüksek olacak. Öğle saatlerinde beklediğiniz takdiri görebilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın önemli geçiş evrelerinden birini yaşamaktasınız. Bugün de hayatınıza nasıl devam etmeniz gerektiği konusunda bir karara varacaksınız. Partneriniz size bu yolda yük mü yoksa destek mi oluyor?

9 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati kariyer hayatınızı gündeme taşıyor. Kariyer stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya özen gösterin, yönetici gezegeniniz Merkür hala Retroda. Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza, yaşadığınız ikili ilişkilerden yola çıkarak tavsiyeler vermekten çekinmeyin. İnsanlara karşı olan son derece merhametli yaklaşımınızdan dolayı, çevrenizdeki kişilere kendinizi çok sevdiriyorsunuz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu an çok sosyal bir yaşam sürüyor olabilirsiniz. Bir sürü insanın, sizinle vakit geçirmek için sizi sağa sola çekiştirdiğini hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız birden kapınızda bitebilir, hem de hepsi birden! Halini hatrını sormak istediğiniz insanlardan düzinelerce elektronik posta alabilirsiniz. Bu sırada telefonunuz durmadan çalabilir. Bugün herkesle iletişime geçemeyeceksiniz, o yüzden yapmanız gerekenleri önceliklendirin.

9 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>