İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkatli Olman Gerekebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın “doğru zaman” olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün parayı kendinize çekebilir ve şansınızı çalıştırabilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için kıtlık bilincinden kaçınmalı, şükretmeli ve isteklerinizde netleşmelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki projeler için harekete geçiyorsun. Fakat projeni paylaşacağın kişileri seçerken dikkatli olmalısın. Yoğun bir programın olacak. Bugün gökyüzünde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Kariyerinde yeni fırsatlar karşına gelebilir. Bir başkasının hayatına karışmasına izin vermeyeceksin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel olarak gergin bir gün geneli olabilir. Çevrenize yansıttığınız sert ve ani tepkiler sizi zor duruma sokabilir ve süreci kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Zihinsel olarak rahatlamayı öğrenmelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçleneceğiniz ve gücünüzü etrafınızdakilere de hissettirebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Zamanınızı kişisel gelişime ayırabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir yoğun tempoda ilerleyen şeylerin dinlenme fırsatı verdiğini göreceksiniz. Seyahat planı olanlar harekete geçebilir. Harcamalarınızı bütçenize uydurmakta zorlanabilirsiniz. İlk görüşte tutulma yaşadığınız biriyle karşılaşmanız olası.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki koşulların sınırlı olmasından yakınmayın. Gücünüzü ortaya koyacak konuşmalar yaparak, bulunduğunuz ortamlarda iyi bir motivasyon duygusu vereceksiniz. Çevresel koşullarınızı kendi çapınızda değiştirmek isteyebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir eş adayı aramaya devam ediyorsunuz. İş yerinizde kendinize çok güveniyorsunuz ve ortaya yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Hayatınızdaki stres seviyesini azaltmaya özen göstermelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 53' 16" R
Ay
Terazi
29° 09' 41" R
Merkür
Koç
16° 08' 34"
Venüs
Koç
22° 42' 55"
Mars
Balık
24° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 51"
Satürn
Balık
15° 57' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 02"
Neptün
Balık
28° 41' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 28"
Lilith
Başak
22° 35' 31"
True Node
Koç
15° 38' 48"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>