İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şansının Arttığını Düşünebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma modunda olabilirsiniz. Müzik çalmaktan veya şarkı söylemekten hoşlanıyorsanız, bunu bugün yapmak isteyebilirsiniz. Ya da kendinizi iyi bir yazar olarak görüyorsanız, bir şiir, kısa bir hikaye ya da mizahi bir makale üzerinde çalışırken eğlenebilirsiniz. Bu esprili hayal gücünüzü kullanmaya cesaret edin. Sanatsal çabalarınız hakkında başkalarının ne düşüneceğine çok takılmayın. Kendinizi gerçekten ifade edin, ve yeteneklerinizi yürekten ortaya koyun.

Harika bir mizah anlayışınız var ve bu anlayışınız şu anda normalden daha güçlü olabilir. Çok çeşitli bir yelpazeden olan şeyleri komik bulacaksınız. Bir haber izlerken bile kıkırdayabilirsiniz. İroniyi gazetecilerin söylediklerinde görebilirsin. Beki sadece onun saç şekline bile gülebilirsin! Ciddi bir toplantıya katılıyorsanız, sadece çok lakayt olmayın. Patronlarla, müşterilerle veya meslektaşlarınızla konuşurken profesyonel bir tutum geliştirin.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Güçlü bir burçsal enerjiye hazır ol. Şaşırtıcı sürpriz olaylarla karşılaşabilirsin. Yeni insanlarla ilginç şekillerde tanışıklıklar gerçekleştirebilirsin. Bu karşılaşmalar üzerinde oldukça büyük etkiler bırakabilir; en derin inançlarına dokunabilir.İlk başta yüzeysel bir ilgi duyacaksındır; sonrasında adeta fethedileceksin. Birkaç küçük çatışma yaşanan olaylarla beraber vuku bulabilir. Koşuya çıkıp kafanı boşaltsan fena olmaz!Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne türden ilişkiler içinde kendinizi buluyorsunuz? Mevcut astronomik konum bu konuda düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Eğer bu gidişatta sorun varsa her zamankinden daha çok bu konunun üzerine eğilmenizde ve kendinizi göstermenizde fayda var. Her ne kadar sonunda kendinizi iyi hissetmeniz de, doğanızda var olan alçak gönüllülük bazen geride durmanızı söylüyor. Konuşmaktan bazen kaçınıyorsunuz bunun nedeni ilişkinizin gidişatını bozmak istememeniz. Ancak sizin de konuşmaya hakkınız var! İçinizden geçenleri haykırmaktan korkmayın!

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yazma ya da konuşma alanında çalışmalar yapıyorsanız bugün bu konuda adımlar atabilirsiniz. Büyük miktarda para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu durum egonuzu, ruh halinizi ve motivasyonunuzu artıracaktır.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde bugünün güzel bir gün olacağına dair hisleriniz var. Bu güzel düşünceleriniz çevreniz ile olan uyumunuzu arttırabilir. Yurtdışına seyahat durumların olabilir. Ani seyahat kararın oradaki bağlantılarınla arandaki ilişkinin son günlerde artması olabilir. Ailen son zamanlardaki kararsızlığın konusunda seni eleştirebilir. İşini değiştirmek isteyen bir İkizler burcuysan bugün beklemediğin bir yerden fırsat kapısı açılabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, beklenmedik bir kişi dikkatini çekebilir.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir yola yeni birtakım hedeflerle çıkıyor olabilirsiniz. Kararlarınızı gözden geçirirken biraz daha esnek davranmalısınız. Hayatınızdaki eski çözümsüz kalan her konuyu bugün tamamlayın.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eski konular gündeme gelebilir. Bu durum aile içinde huzursuzluğa neden olabilir. Konuşmalarınızla karşınızdakileri daha fazla öfkelendirmemeye özen göstermelisiniz. İç sesinizi dinlemeye çalışın. Gün içinde hatalı değerlendirmelere karşı dikkatli olmakta fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha özenli yaklaşmalısınız.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve diğer konularla alakalı olarak geçmişte kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi çok şanslı ve keyifli hissettirebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Modunuzun düşük olduğunu düşünüyorsanız biraz fiziksel aktivitelere zaman ayırmayı denemelisiniz. Spor yapmak iyi gelecektir.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ev ve aile konularını yöneten 4. evinizde seyahat etmeye devam edecek. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir, taşınma konuları gündeme gelebilir.Birlikte yaşadığınız kişiler gelir gider paylaşımıyla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlgilenmeniz gereken görevleriniz ve sorumluluklarınız bugün gözünüzde önemlerini yitirebilirler ve kendinizi tüm güne yayılan eğlence faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Sosyal faaliyetlere katılma arzunuzu biraz susturmalı, işlerinizi herşeyin önüne almalısınız.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareket etmek ve daha farklı düşüncelerinizi değerlendirmek istiyorsunuz. Daha farklı diyorum, çünkü kendinize bile farklı gelebilecek yeni fikirleriniz var. Adım atıp değerlendirebilirseniz, hayalini kurduğunuz kariyer hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz artacak.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün maddi açıdan şansı yakalayabileceğin fakat aile hayatın ve kariyerinle ilgili konularda yanlış anlaşılmaların olabileceği bir gündesin. Ortak kaynaklarını değerlendirmek ya da bir borcunu kapatmak için yakınlarından destek görebilirsin. Ancak sağduyulu ve akılcı hesaplar yapmalısın.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>