İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyguların Değişkenlik Gösteriyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Bugün ne yapabileceğinizi gösterirken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Aceleci davranmadığınızdan emin olun. Vaktiniz gelmek üzere, ama henüz orada değilsiniz. İlk önce dikkat etmeniz gereken bazı iç hesaplar var. Yeni bilgilere ve yeni sosyal ilişkilere açık olun. Öğrenecek çok şeyiniz var. Ancak, bir kez yapınca, spot ışıkları üzerinizde olduğunda çok daha iyi hazırlanmış olacaksınız!

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bugün, çevrendekiler biraz delice davranıyor olsa da kendini gayet iyi hissediyorsun. İnsanların küçücük sorunları devasa boyutlar haline getirdiğini gördükçe adeta bir filozof gibi gözlem yapıp fikir yürüteceksin. Sinirleri oynamış olan bu insanlara karşı yüreklendirici ve yardımsever ol. Bazen bir iltifat, bir sarılma insanların modunu yükseltmeye yeter.Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafeine biraz ara verin. Bol şeker ve kahve tüketmenin size bir nevi sarhoşluk hissi verdiğini fark edebilir, kendinizi daldan dala atlar durumda bulabilirsiniz. Bu aralar çok üretken ve nükteli olduğunuzu düşünseniz de aslında yaptığınız saçmalamaktan ibaret olabilir. Dikkatli olun, zira yapay yollarla yükselmenin sonu sert bir düşüş olacaktır.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, hızlı programlar yapabilir, daha önceki plan ve programlarınızda ise değişiklikler yapabilirsiniz. Harcamalar, ödemeler gündemde olabilir. Bir süredir içinizde veya aksiyonda çözemediğiniz konuyu aniden çözebilirsiniz.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularında çok fazla değişkenlik yaşıyor olman arkadaşların ile aranda belli bir iletişimin oluşmasını engelleyebilir. Akşama doğru duylarındaki dalgalanmaları bir dengeye oturtabilirsin. Geçmişi değil bugünü tartışmayı seviyorsun. Geçmiş konular açıldığında kısa cümleler ile geçiştirebilirsin.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi görmek ya da insanların içinde gerçek değeri bulamadığınızı düşündüğünüz tuhaf bir gün olabilir. Olaya bu noktadan bakmak yerine sevdiklerinize ilgi ve sevgi vermeyi deneyin. Bu bir karşılıklı etkileşimdir. Bunu hatırlayın ve aynı zamanda kendinizi de besleyin. Sevgi ve ilgi görmeden de bunu karşı tarafa sağlayabilirsiniz. Dengelerde önce siz hareket edin.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlıklar içinde samimi ancak fazla tepkisel durumlar gündeme gelebilir. Biraz daha sakin düşünmeye çalışınız.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizle dengede bir süreç benimsemek iyi olacaktır. Duygusal konularda kendinizi çok rahat ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz için diğer meslektaşlarınızla ortaklaşa yaptığınız projelerde ekip üyeleriyle iletişim içinde olmanız gerekir. Kendi başınıza karar vermeden önce onlara danışmak yapmanız gereken en önemli şeylerden biridir.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugün sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi gelir. Ay ile Mars kavuşumu arkadaş çevrenizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile huzursuz bir sakinlik sürecindeydiniz. Fakat şimdi yeni tanıştığınız günlerdeki gibi heyecanlı ve tutkulusunuz. Bugün kendinizi diğer günlere göre daha duygusal hissedebilirsiniz. Böyle bir durumda eğlenceli bir arkadaşınızla buluşun. 

11 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kariyer alanında sizi destekleyici etkileşimler devam ediyor. Yöneticileriniz sizi güçlendirecek.

11 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>