İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini İfade Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Senden genç insanlarla çevren sarılmış olabillir. Yeni çalışanları eğitiyor olabilirsin mesela. Ya da genç stajyerlere rehberlik ediyor da olabilirsin. Eğer çocukların varsa onlarla vakit geçirebilirsin. Olgun bilgeliğini onlara sunmak, zihinlerini de olumlu yönde etkileyecektir. Doğuştan öğretmensin; hayat hakkındaki bilgi birikimini paylaşmaktan çekinme!Bugün biraz fazla enerjik hissedebilir, hatta başkalarının etrafında rüzgar gibi esebilirsiniz. Güne bundan daha iyi bir başlangıç olabilir mi? Önünüze çıkan her şeyi rahatça halledebileceğinize inanarak yola çıkın. Çevrenizdekilerle bir arada olmanın mümkün olduğunca keyfini çıkarın. Organize edilecek toplantılar varsa, bugün tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir ve ilerleyen saatlerle zihnen ve ruhen toparlanabilirsiniz. Gün içinde kendi fikirlerinizde veya isteklerinizde daha ısrarcı olabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini dile getirmekten çekinmiyorsun. Kendini rahat bir şekilde ifade ediyorsun. İletişim açısından kuvvetli olmanın faydalarını her zaman gördün. İş yerinde fikirlerin ile çalışma arkadaşlarını etkileyebilirsin. Günü birlik tatil programlarının gündemine geleceği bugünde, masrafların fazla olacak olması seni düşündürecek.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından hayal kırıklığına uğrayabileceğiniz bir gün. Herkese bu kadar güvenmemelisiniz. Güvendiğiniz kişilerin gerçek yüzlerini gördükçe kendinize kızabilirsiniz. Samimiyet sınırlarınızı tekrar belirleyin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, başkalarından, ailenizden daha çok destek ve imkan elde edebilirsiniz. Parasal konularda olumlu adımlar atabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hissedebilirsiniz ancak beklediğiniz ilgiyi partnerinizden göremeyebilirsiniz. Eğitim konularıyla yoğun ve verimli bir gün geçirebilirsiniz...

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitkinliğiniz sebebi hareketsizlik kaynaklı olabilir. Büyük sözleşmeler, güzel notlar, hak edilen terfilerin sahibini bulduğu bir gün olacak. İyi hissetmek istiyorsanız partnerinizin planlarına uyum sağlamaya çalışın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolları kapsayan haberlerin, isteklerinizin dışında ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Erkek kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızlabirliği yapmanız sizi olumlu kılacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendinizi çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz. Çok yakında karşınıza finansal fırsatlar çıkacak ve bunları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Kendinize ne kadar kıymetli olduğunuzu hatırlatmanız gerekiyor.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 29"
Ay
Akrep
17° 41' 52"
Merkür
Koç
26° 11' 56"
Venüs
Balık
20° 56' 08"
Mars
Balık
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 47"
Satürn
Balık
13° 14' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 42"
Lilith
Başak
19° 44' 11"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>