İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Baskınsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin insanla beraber ilişkiniz hakkında değişiklikler yapmak için uğraşabilirsiniz. Hayata bakış açınız hakkında radikal değişiklikler bile gündeme gelebilir. Birbirinize dürüst olduğunuz sürece ortak noktada buluşabileceksiniz.

Bugün işyerinizde ön planda olmak isteyeceksiniz ve çevrenizdeki insanlara kendinizi ispatlama ihtiyacı duyacaksınız.

Bugün para konusunda bazı ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsin. Ama bugün yapman gereken harcamaları ertelemek sorunların büyümesine sebep olabilir. Bazı şeyleri bugünden çözmen en iyisi.

Bugün ekstra kaygı ve stresten uzak durman gerekecek. Dikkatini başka şeylere yöneltmek sana yararlı olabilir. Egzersiz yapmak dikkatini belirli bir yere yöneltmeye yardımcı olabilir ve sana bu konuda fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini biraz keyifsiz hissedebilirsin. Ama bunu bahane edip evden çıkmamak, kendinle baş başa kalmak sorunlarının çözmeyecek. Stres ve kaygıların etkisini azaltmak için sosyalleşmek gerekebilir. Arkadaşlarınla görüşmek sana daha iyi gelecek bugün.

12 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugünün gündem maddesini finansal ve maddi konular oluşturacak. Özellikle kariyer ya dakonusunda bir değişiklik yapma planınız varsa önünüze çıkan fırsatları sevdiklerinize danışarak değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Bugün sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Geleceğe yönelik adım atmadan önce durumu detaylıca düşünmeye özen gösterin.

12 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gezegenlerin seyri kendini olduğundan daha meraklı ve hassas hissetmene neden olabilir. Çevrendeki kişilerim mutlu olması seni de mutlu ediyor. Evli bir İkizler burcuysan eşin ile aranızdaki problemleri konuşmak isteyebilirsin. Kendine olan güvenin duygusal hayatında daha baskın bir profil çizmeni sağlıyor.

12 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla arkadaşlarınızı veya ailenizin size yıktığını düşündüğünüz sorumlulukları tartışabilirsiniz. Maddi konularla ilgili şansınızın yüksek olduğu etkiler devrede olacak. Bazı alacak ve borçları dengeye getirebilirsiniz. İhtiyacınız olan finansal destekleri sağlayabileceksiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişten gelen hassasiyetler var. Bugün zaman alan bir iş, proje ya da daha fazla uğraşı gereği dikkat çekiyor. Verimli olmak için çaba içindesiniz ve bunu başkaları ile de paylaşabilirsiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Atacağınız mesleki adımlar adınızı altın harfler ile yazdırmanıza vesile olacaktır. Meslek grubunuzda bilinen ve tanınan bir kişiye dönüşmektesiniz...

12 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi güzel anılara veya beklenmedik duygulara götüren bir tesadüfün tadını çıkarabilirsiniz. Bir şeyi geride bırakmak söz konusu olduğunda ani tepki vermemeye çalışın ancak sezginizi takip etmek ödüllendirici olabilir ve ilerlemenize yardımcı olabilir. Anahtar, gerçek bir değişim ihtiyacı ile isyankâr duygular arasında ayrım yapmaktır.

12 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün detayları çabuk gören bir performans sergiliyorsunuz. Üstelik idare etmeniz gereken çok fazla konu varken, motivasyonunuzu bozmadan birçok karmaşanın altından kolayca kalkıyorsunuz. İnce detaylar gündemde.

12 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

12 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

12 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

12 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 07" R
Ay
Terazi
29° 45' 02" R
Merkür
Koç
16° 08' 06"
Venüs
Koç
22° 46' 31"
Mars
Balık
24° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 32"
Satürn
Balık
15° 57' 51"
Uranüs
Boğa
21° 58' 12"
Neptün
Balık
28° 41' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 38"
Lilith
Başak
22° 35' 51"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>