İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Toplumsal Konular İle Yakından İlgileniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün farklı çiftlerle zaman geçiriyor olabilirsiniz. Sevgilinizle beraber başka bir çiftle yemeğe çıkabilirsiniz. Ya da, geniş ailelerinizle zaman geçirip akrabalarınızın evliliklerini gözlemleyebilirsiniz. Başarılı bir ilişki için neler gerektiğini düşünüyor olacaksınız. Aklınıza bir şey gelirse not almayı unutmayın!

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bugün hayatı uçlarda yaşayabilirsin. Melodramatik bir ruh haline bürünmen de mümkün. Öfken artarsa, tüm zahmetlere rağmen gidip o kişiyle yüzleşmeye karar verebilirsin. Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatma sakın! Bir konuda rahatsızlık yaşıyor olsan da, ileride bunun çok da abartılacak bir şey olmadığını göreceksin. Yarına kadar, ateş sönecek, ayrıca komik duruma da düşmek istemezsin!Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

12 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleri ve ebeveynlerle maddi paylaşımlar ve maddi destekler gündeme gelebilir. İlişkilerde eski ve yeni iki kişi, iki durum söz konusu olabilir. Geçmişle geleceği kıyaslayabilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak ettiğin konuları bir plan çerçevesinde araştırmaya başlıyorsun. Eğitim gören bir İkizler burcuysan hocanla aranda olan iletişim diğer arkadaşların tarafından kıskanılabilir. Toplumsal sorunlar ile yakından ilgilenebilirsin. Bir sivil toplum kuruluşuna gönüllü olarak katılmak gündeminde olabilir.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatında ummadığınız tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda karşılanmayan taleplerinizde biraz daha sakin kalmalısınız. Ortaklarınızla yaşayabileceğiniz çıkar çatışmasını büyük bir problem haline getirmemelisiniz. İdealleriniz için mücadele vereceğiniz kendi fikirlerinizi daha net ortaya koyacağınız bir zaman dilimi içersindesiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir gün.

12 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha aktif olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni fikirler de gündeme gelebilir. Arkadaşlıklar içinde daha sakın kalmaya bakın.

12 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birtakım problemlerden sıyrılacak ve doğru seçimler yapacaksınız. Enerjinizin yüksek, seçimlerinizin farkındalığında olduğunuz bir dönemdesiniz

12 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli gündem bugün de sürüyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıra dışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi dinlemeyen ve anlamak istemeyen insanlara karşı tutumunuzu değiştirmeniz gerekiyor. Onların anlayacağı dilden konuşun ve gerekirse biraz daha sert olmaktan çekinmeyin.

12 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati arkadaşlık ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Sosyal çevrenizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Hayallerinize, umutlarınıza ve ideallerinize yoğunlaşın. Yönetici gezegeniniz Merkür bugün durağan konumda olacak, önemli kararlar almamaya dikkat edin.

12 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle Merkür düz seyrine geçiyor. Artık işlerimizi toparlama ve harekete geçme zamanı. 5 ağustosa kadar düşünceleriniz ve konuşmalarınız finansal kaynaklarınız üzerine. Aile bireyleri için ekstra harcamalar gündeme gelebilir.

12 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

12 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>