İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yoğunluk İçindesin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Gün boyu müthiş bir samimiyet ve anaç bir zaman geçireceksiniz. Etrafınızdaki insanların, benliğin hem iç hem de dış yönlerini doğruladığını göreceksiniz. Duygularınız yoğunlaşabilir ancak kararlı, gerçekçi bakış açınız durumu görmenize ve daha fazla bakış açısı sunmanıza yardımcı oluyor. Evde sevdikleriniz için bir karşılama yemeği hazırlayarak vakit geçirin. Mutfakta zaman kaybetmek istemiyorsanız, en sevdiğiniz restoranda iyi bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

Standartlarınız çok yüksek, bu da sizi çalışması zor biri yapıyor. Yönetim kabiliyetinizle ilgili geri bildirim almak için ideal bir dönem olabilir. Ekibinizi bir öğle yemeğine çıkarabilir ve onlardan yapıcı eleştirilerini sunmalarını isteyebilirsiniz. İilk önce, konuşmaya pek istekli olmayacaklar fakat onlara misilleme yapmayacağınızı hatırlatıp kağıt kalemi hazırlayarak notlarınızı almaya başlayın.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda sorgulama içinde olabilirsiniz. Bazı duygularınızı kendi içinizde yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ve flört durumlarında kasvetli bir hava hakim olabilir. Fakat gün batımından itibaren sizi iyi hissettiren insanlarla bir araya gelebilir, iltifatlar alabilir, ilişkilerde toparlanma yaşayabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefon trafiğinin yoğunluğu günü hararetli ve aceleci geçirmene neden olacak. Yapmak istediklerine zaman ayırmakta zorlanabilirsin, bu yüzden gününü iyi organize etmeye çalışmalısın. Aksiliklerin ne zaman biteceğini düşünürken, yakın bir dostunla dertleşmek seni rahatlatacak. Akşamüstü yeni tarifler denemek üzere mutfak alışverişine çıkabilirsin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz veya kardeş gibi gördüğünüz dostlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Anlatılacak o kadar çok şey biriktirmemeye özen göstermelisiniz. Birikimleriniz omuzlarınızda aşıra yüke neden olup enerjinizi düşürmektedir. Siz sohbet ettikçe motive olan insansınız. Çocuk ve aile özlemi duyabilirsiniz. Eşinizle veya partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerekli olmadıkça harcama yapmamaya ve parasal konulara daha dikkatli yaklaşmaya bakmalısınız. Bu konularda sıkıntılar gündeme gelebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olduğunuzdan emin olmanız gereken bir gündesiniz aksi taktirde sinir ve tartışmalara hazır olmanız gerekebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harekete geçmeden önce çevrenizi iyice gözlemleyin. İnsanlar neler söylüyor ve nasıl davranıyor? Buna göre gardınızı alın.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal hayatınızı gündeme taşıyor.Bugün kendinizi maddi olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki destekleyici açı sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gündelik yaşamınızdaki veya çalışma ortamınızdaki ilişkilerde beklenmedik durum ve tepkilere karşı uyanık ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Anlayışlı davranmayı elden bırakmayın.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok neşeli ve pozitif bir insan olduğunuz için, çevrenizdeki insanlar üzerinde karşı konulmaz bir etki yaratıyorsunuz. İş yerinizde karşınıza çıkan engellere rağmen, güçlü bir şekilde koşmaya devam ediyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk, davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları işinize aksettirmeyin. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Buna rağmen dikkatli ve planlı davranarak niyetinizi açık bir biçimde ortaya koyabilir, ilişkilerinizi başarıyla düzenleyebilirsiniz. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>