İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahatsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor, ancak gerçekleşmesine izin verirseniz. Vermek ve almak için önce kollarınızı açmalısınız. Kollarınız doluysa, insanların size sarılması daha zor olacaktır. Kollarınızdakileri bırakın ve ihtiyacınız olan sevgiyi almak için serbest bırakın. Vermenin, almak kadar önemli olduğunu unutmayın, ve aynı şekilde tam tersi de.

Günün yoğun enerjisi, projelerinizi düzene koymanıza ve düşüncelerinizi sağlamlaştırmanıza yardımcı oluyor. Kafanızda sürekli olarak dönen fikirlerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın. Bugün, zihninize odaklanmak ve konunun özüne ulaşmak için harika bir gün. Tabağınızı temizleyip bir sonraki yemek için yer açın.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik “signName” doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.Başkalarında sevmediğiniz davranışların aynısını sergilemediğinizden emin olun. Yavaş yavaş küçümsediğiniz insanların özelliklerini aldığınızı fark edebilirsiniz. İnsanlar sizin alaycılığınızdan biraz bıkmaya başlamış olabilir. Biraz rahatlayın ve yüzünüze bir gülümseme kondurun. Her şeyin negatif tarafını görmeye devam ederseniz, çok büyük ihtimalle diğer insanlar da yalnızca sizin negatif tarafınızı görecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz fazla enerjik hissedebilir, hatta başkalarının etrafında rüzgar gibi esebilirsiniz. Güne bundan daha iyi bir başlangıç olabilir mi? Önünüze çıkan her şeyi rahatça halledebileceğinize inanarak yola çıkın. Çevrenizdekilerle bir arada olmanın mümkün olduğunca keyfini çıkarın. Organize edilecek toplantılar varsa, bugün tam zamanı.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın ve koşullarınızın getirdiği zorunluluklar ve sorumluluklar zaman zaman sizi kısıtlanmış hissettirebilir. Dış görüntünüzle ilgilenebilir ve değişiklik yapma arzusu duyabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içinde bütün işlerini tamamlamış olmanın verdiği rahatlığı hissedeceksin. Yine de pazar gününe erken başlamak seni rahatsız edebilir. Bugün çevrendeki bazı kişiler ile anlaşmazlıklar anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Anlaşamadığın kişileri hayatından çıkarmak isteyeceksin. Evli bir İkizler burcuysan, eşine sürpriz hazırlıkların olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın olduğunuz kadın figürleri ile yapacağınız görüşmelerde geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir ve bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında öfkenizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksınız aceleci davranmamalısınız. Kararlarınızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylediğiniz sözlerin yanlış anlaşılması ya da iyi niyetinizin kullanılması gibi durumlar size tecrübe, sağ duyu ve dikkat kazandırdı.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnandığınız doğruları savunmaktan çekinmemeniz eski toprak bazı aile üyelerinizle aranızda çekişmelere yol açabilir. Kafanızın karıştığı bir konuda seçim yapmaktansa vazgeçmeye yönelebilirsiniz.  Kendinizi ileriye zorlamak özgüveniniz ve başarınız açısından daha iyi olacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tutkularınızın geçici olmasından dolayı odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yenilenme söz konusu olacak. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle farklı organizasyon çalışmalarına gireceksiniz. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmaktan kaçının. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız. Zihinsel ve fiziksel sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamanızda fayda var.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 29" R
Ay
Başak
09° 12' 46"
Merkür
Koç
17° 32' 42"
Venüs
Koç
17° 32' 11"
Mars
Balık
21° 17' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 01"
Satürn
Balık
15° 33' 08"
Uranüs
Boğa
21° 44' 06"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 49"
Lilith
Başak
22° 07' 34"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:52

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>