İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatını Dengeliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda sürprizlere açık olmanda yarar var bugün. Karşına çıkacak bir fırsat çok mutlu olmanı sağlayabilir çünkü. Gelecekte mutluluk seni bekliyor, bugünden sürprizlere açık olmakta yarar var o yüzden.

Çalışmak istemediğiniz,yaşamını yargıladığınız dönemleriniz oluyor. Ama bunun elinizdeki birtakım işlerden kaynaklandığını düşünüp yanılıyorsunuz. Aslında siz dönem, dönem haytalık yapmak istiyorsunuz. Ama biliyorsunuz, şu günler hiç zamanı değil.

Arkadaşlarınla beraber birkonusunda fikir birliği yapmanız gerekebilir bugün. İş bölümünü doğru yapmak ileride bazı sorunları engelleyebilir. Sorumlulukların baştan belirlenmesi sonuca ulaşmanızı kolaylaştırabilir bugün.

Bugün dikkatinin dağılmasını engellemen gerekebilir. Odaklanmaya yardımcı olması için meditasyon ve yoga yardımcı olabilir sana. Enerjini rahatça toplamak için de yediklerine dikkat etmen önemli bir konu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın çevre konusunda yeni bir düzen kurma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Yapacağın düzenleme hayatının gidişatı hakkında daha fazla kontrol sahibi olmanı sağlayabilir o yüzden. Ailenle olan ilişkinde de dikkatli olman gerekebilir bugün, yapıcı olmakta fayda var.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi biraz kaybolmuş ve yanlız hissedebilirsiniz. Büyük işleri başarmak için tüm enerjinizi ve coşkunuzu kullanma arzusuyla yanıp tutuşsanız biraz bugün biraz daha kendinizle başbaşa kalarak sakin karar vermeniz gerekiyor.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününe yoğun bir telefon trafiğiyle başlıyorsun. Beklenmedik bazı gelişmeleri öğrenmen haftalık akışını büyük oranda değiştirecek. Uzun süredir kullandığın teknolojik cihazları yenileri ile değiştirmek isteyebilirsin. Yönetici gezegenin Merkür, yeniden burcunda konumlanmaya başlıyor. Kariyer ve özel hayatını, dengelemeyi başaracaksın.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonlandırdığınız ilişkinizi ailenize açılabilirsiniz. Kaldığınız yerden onların desteğiyle devam etmek sizi daha çabuk iyileştirecektir. Hayatınızın ellerinizden kayıp gitmemesi için geleceğinizi düşünerek yeni başlangıçlara imza atacaksınız.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumunuzu ve stratejinizi önceden belirlemekkonusunda size avantaj sağlayacak. İsteklerinizi net dile getirmek ve icraat işinizde başarı getirecek...

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz fazla enerjik hissedebilir, hatta başkalarının etrafında rüzgar gibi esebilirsiniz. Güne bundan daha iyi bir başlangıç olabilir mi? Önünüze çıkan her şeyi rahatça halledebileceğinize inanarak yola çıkın. Çevrenizdekilerle bir arada olmanın mümkün olduğunca keyfini çıkarın. Organize edilecek toplantılar varsa, bugün tam zamanı.

13 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sisli ve yoğun bir hayal dünyası ile hayatın acımasız gerçekleri arasındaki garip bir karışım, şu anda düşüncelerinizi bulandırabilir. Bir başkasının bir duruma hâkim olma arzusuna hazırlıksız yakalanabilir ve potansiyel olarak beklenmedik bir tepkiye yol açabilirsiniz. Fikrinizi söylemekte fayda var, ancak bunu yapmadan önce mutlaka düşünün, aksi takdirde sonuçlar bir şenlik ateşinden daha sıcak olabilir.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner ya da ortakla ortak ilerleyebilir, sosyal çevrenizden de desteklenebilirsiniz. Bugün enerjik ve iyi hissedebilirsiniz. Merkür’ün İkizler Burcuna Geçmesiyle 4 Temmuz’a kadar; kendinizi daha iyi ifade edebilir, iletişim gücünüzü daha rahat kullanabilirsiniz. Ciğer bölgesi rahatsızlarına ise dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

13 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>