İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mücadele Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizden artı puan alabilirsiniz. Bugünün gök enerjisi sayesinde, hassasiyetiniz her zaman yüksek ve bu kesinlikle fark edilecek! Özel bir insanla, belki de bir eğlence parkında ya da at çiftliğinde eğlenceli ve kahkaha dolu bir gün planlamayı düşünebilirsiniz. Günü, akşam saatlerinde başbaşa romantik bir akşam yemeği ile taçlandırın.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Duyguların uç boyutlara ulaşacak. Sakin ve dengeli kalmalısın. Tutkulu doğan kendini bütünüyle gözler önüne serecek. Birisiyle sözel bir atışma yaşayabilirsin. Hislerini inciten bir aile üyesine da içini boşaltıp düşüncelerini açıklayabilirsin. Çığlığı basmadan önce bir daha düşün! Nefes almak için arada kendine molalar ver. Barışı sürdürebilmek önemli.Günün gezegensel dizilişi ile yaratıcılığınız zirvede olacak, bu yüzden yeni ve sıra dışı şeyleri denemek sadece kolay olmayacak, aynı zamanda çok zevk de alacaksınız. Eski bir probleme veya yaratıcı bir çözüme ihtiyaç duyan yeni bir probleme benzersiz bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Bunlar bugün siz neredeyse hiç çaba sarf etmeden gerçekleşecek. Sınırlarınızı keşfetmenize izin verin. Yaratıcılığınızın sınırları olmadığını keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kısıtlama ve disiplin gerektiren şeyler, bugün dünyanızda gerginliğe neden olabilir. İyi haber şu ki, zihniniz açık ve etrafınızdaki insanlarla uyum içinde olmalısınız. Müttefiklerinizi tanıyın ve onlara iyi bakın. Diğerlerine sizin için ne anlama geldiklerini hatırlatın. Hayatınızın en önemli yönleri arkadaşlarınız ve ailenizdir, bu yüzden onlara koşulsuz sevgi ile davranın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çözmek konusunda sıkıntılar yaşadığın ve baş edemediğin düşüncelerin artış gösterebilir. Bugün sana gereken desteği ailen verebilir. İşinden sıkılmış ve değişiklik için zaman kollayan bir İkizler burcuysan, önüne değerlendirmek istediğin bir fırsat çıkabilir. Çok sevdiğin yakın bir arkadaşının yaşadığı bir problem seni de etkileyebilir. Maddi anlamda güçsüz olduğunu düşünebilir, harcama yaparken iki defa düşünebilirsin. Evli ve çocuklu bir İkizler burcuysan, evin gürültüsü bugün hiç olmadığı kadar seni yorabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız bazı haksızlıkları konuşmak isterken kendinizi daha zor bir duruma sokmamaya dikkat etmelisiniz. Nezaketinizi asla elden bırakmamanız gerekmektedir. Bu yüzden bugün daha sakin kalmalı ve fevri hareketler içinde olmamalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha kolay riskler alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda eski konularla ilgili tartışmalar gündeme gelebilir. Partnerinize olan sevginiz yargınızın önüne geçtiği sürece her şey tekrar düzelecektir

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiç hesapta olmayan bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Paranızı ayın ilerleyen günlerinde idareli kullanmak zorunda kalacaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Yeni flörtler gündeme gelebilir, ilişkiniz varsa partnerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.Ay ile Satürn arasındaki kare açı finansal konularda dikkatli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tüm zorunlu harcamaları bugün içerisinde yapmaya çalışmak gibi, bütçenizi sarsabilecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Masraflarınızı uzun zamana yayacak bir planlama yapın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı gezileri İkizler burçlarının gündemlerinde. Yine dün ve ondan önceki gün de belirttiğim gibi, hukuki konular, eğitimler, inançla ilgili konularda mutlaka bazı gelişmeler söz konusu olacaktır. Bazı İkizler burçları ani bir kararla, başka bir şehre veya ülkeye taşınabilirler. İkili ilişkilerde eski yeteneğinizi geri kazanacaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün alacağın bir haberle finansal alanlarda endişelendirebilirsin. İşlerinle ilgili parasal konularda sana sunulan teklifleri detaylı incelemende yarar var. Partnerini gereğinden fazla sahipleniyor olman; sorun çıkarabilir, gereksiz sorgulamalar ilişkini zedeleyebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 25" R
Ay
Koç
24° 28' 20" R
Merkür
Koç
20° 34' 30"
Venüs
Boğa
08° 40' 55"
Mars
Koç
04° 31' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 04"
Satürn
Balık
17° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 42' 21"
Neptün
Balık
29° 05' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 19"
Lilith
Başak
24° 01' 46"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>