İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aceleci Olmamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Son zamanlarda bir oyun için prova yapan bir aktör gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak sahneye çıkma cesaretiniz yok gibi görünüyor. Haydi! Her şey hazır; ışıklar, kostümler, makyaj. Sıkı çalışmanın sadece bir rüya olarak kalmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın ve onlara tam olarak ne yapabileceğinizi gösterin. Perde açılmaya hazırlanıyor ve… şov zamanı!

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir ve ilerleyen saatlerle zihnen ve ruhen toparlanabilirsiniz. Gün içinde kendi fikirlerinizde veya isteklerinizde daha ısrarcı olabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ani seyahatler gündemine gelebilir. Planların senin elinde olmadan değişim gösterebilir. Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için aceleci olmamalısın. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelmek için gün boyunca telefon trafiği içerisinde olacaksın. Evli bir İkizler burcuysan, eşinden gelecek müjdeli haberler seni oldukça şaşırtabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz şeyler hakkında kaybetme korkusu yaşadığınız bir gün olabilir. Sizin için önemli olan şeylere yeteri kadar özen gösterdiğinizde ise kazanan siz olacaksınız. Değerleriniz için mücadele edin. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa aşk hayatınızda kendinizi daha verimli gösterebilecek olaylar yaşanmasını sağlayabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok istediğiniz bir şey aileniz tarafından reddedilebilir. Gerçekten buna değecek şeyler için kendi çabanızı ortaya koymanın vakti geldi. Bir çocukluk arkadaşınızla tekrar iletişime geçmek sizi çocukluğun masum günleriyle saracaktır.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken, o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki, çevrenizi bile düşündürüyor ve şaşırtıyorsunuz.  

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte evlenme kararı alabilirsiniz. Bugün çevrenizdeki insanlardan borç almamaya özen göstermelisiniz. Yaşam kalitenizi artıracak bazı takviyeler alın ve sağlığınız için spor yapmaya başlayın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 08" R
Ay
Başak
05° 54' 57"
Merkür
Koç
17° 41' 09"
Venüs
Koç
17° 11' 31"
Mars
Balık
21° 04' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 12"
Satürn
Balık
15° 31' 29"
Uranüs
Boğa
21° 43' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 51"
Lilith
Başak
22° 05' 43"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>