İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyalsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 50%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Ebeveynlikle ilgili meseleler aklını kurcalayabilir. Çocuklarınla ilişkilerini geliştirmeye odaklanabilirsin. Onlarla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini düşünebilirsin; böylece günlük programında değişikliğe gitmen gerekebilir. Eğer çocuğun yoksa kendi anne-babanı düşün. Yıllarca üzerinde bıraktıkları etkileri sorgulayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşmek ve sohbet etmek, kısa görüşmeler yapmak, sevdiklerinizle iletişime geçmek motivasyonunuzu arttırıyor. Eski bir dosttan haber ve dönüş alabilirsiniz. Karşılaşmalar olabilir. Akşam saatlerinde planlar değişebilir.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyayı kurcalarken eski sevgilinin önüne çıkması, geçmiş günleri özlemle yad etmene neden olabilir. Ay bugün dağınık hareket ediyor. Yaşadığın en tuhaf yazı geride bırakıyorsun bu noktada yeni kararlar alırken özenli davranman gerektiğini anlayacaksın. Akşamüstüne doğru arkadaşlarınla sosyalleşmek üzere plan yapabilirsin.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve ilişkiniz arasında kalabilirsiniz. Sizin için değerli olan iki tarafı yan yana getirerek, iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz. Tutkularınız ve neşeniz sizi her zaman aydınlık bir güneş olarak yansıtıyor. Maddi kaynaklarınızı yerinde ve ölçülü kullanmayı öğrenmeniz gerekebilir. İleride oluşabilecek beklenmedik sorunlara karşı birikimlerle ilerlemeniz sizi sağlam bir dengede tutacaktır.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni biri ile tanışmak ya da mevcut ilişkinizi düzeltmek için uygun bir gündesiniz. Neşenizin yerinde olacağı için herkesin dikkatini kolaylıkla çekebileceksiniz

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yanlış hayaller uğruna para harcamak için doğru bir gün değil. Paranızın hesabını doğru tutmalısınız.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar Aslan burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak eğtimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim bugün alacağınız sürpriz kararlara işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevgiliniz ile birlikte baş başa vakit geçirmek isteyeceksiniz. Artıkyerinizde kendinizi daha motive olmuş ve yaratıcı hissediyorsunuz. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye özen gösterin.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>