İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafa Karışıklığı Yaşayabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 50%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Müzik en vahşi canavarı bile yumuşatabilir. Ve sen de bugün o vahşi canavar gibi hissediyorsan, biraz müzik dinle. Dans et ve yüksek sesle şarkılar söyle. Bu aktivitelerin stresi düşürüp enerjiyi arttırdığına tanık olacaksın. Birçok insan bunları zor zamanlarında terapi nitelikliğinde kullanır. Sen de dene ve müzik tarzını çeşitlendir. Pişman olmayacaksın!Eşsiz ve özel biri olduğunuzun farkına varın. Bunu tüm gün aklınızdan çıkarmayın ve davranışlarınızla da bu gerçeği ilan edin. Bugün havada tuhaf bir yoğunluk var ve herkes burnundan soluyor. Bu yüzden birileri "çıldırırsa" şaşırmayın. Güzel haber, siz bu duygusal patlamayı son derece iyi bir şekilde idare edeceksiniz çünkü duygular sizin oyun alanınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ekip çalışmaları, organizasyonlar ve kalabalık aktiviteler içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle evinizde bir araya gelebilirsiniz. Eski dostlar ve geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına gelen konuların, yoğunluğu seni işlerinden alıkoyabilir. Yoğuntrafiği içerisinde göz ardı etmek zorunda kalacağın konular karşına gelecek. Bugün kafa karışıklığının artması yüzündenyerinde yanlış mailler gönderebilirsin. Çocuk sahibi olan bir İkizler burcuysan, çocuğunun gelecek kaygılarını azaltmaya yönelik araştırmaların olabilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde zorlandığınız bir gün olabilir. Ruhunuzdaki ani değişimler karşı taraf için zorlayıcı olabilir. Empati kurarsanız karşı tarafın duygularını daha iyi anlarsınız. Kendinize bir sınır çizmelisiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu sonuçlanabilecek durumlar meydana gelebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kabınızdan taşmak isteyeceksiniz. Anlatmak, haykırmak istiyorsanız bundan çekinmeyin. Sanatsal aktivitelere başvurmak kendinizi ifade etmenizde yardımcı olacaktır. Romantik hayatınızda sorun ettiğiniz şeylerin önemsizliğinin farkına varacaksınız.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da sizi çevreniz düşünsün. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda meydana gelebilecek değişikliklerden korkmayın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen göstermelisiniz. Eski arkadaşlarınız ile buluşmak ve yeni anılar biriktirmek isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 13" R
Ay
Yay
12° 24' 43"
Merkür
Koç
16° 04' 30"
Venüs
Koç
26° 59' 55"
Mars
Balık
27° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 06"
Satürn
Balık
16° 17' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 45"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 28"
Lilith
Başak
22° 58' 39"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:04

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>