İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişiklikler Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Maceraperest tarafınızın duygularınızı desteklediğini farketmeniz gerekiyor. Ruhunuzun bu iki parçası, sınırlarınızın ötesine uzanmanıza yardımcı olmak için uyum içinde çalışıyor. Yeni diyarlara doğru ilerleyin ve bir şey anlamadığınızda sorularınızı sorun. Zihinsel ve duygusal olarak öğreneceğiniz, gelişeceğiniz ve büyüyeceğiniz tek yol budur. Okuldan çıktığınızda öğrenme eyleminin durduğunu düşünmeyin.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Önemli kararlar almanın eşiğinde olabilirsin. Bir grubun parçası olma veya büyük bir girişime dahil olma teklifi almış olabilirsin. Muhtemelen bu grup veya girişim moda, bilgisayar ve insani faktörü çalışan alanlarından biriyle ilgili. Ne yapman gerektiğine karar veremiyorsan, göksel enerjiler seni en çok korkutanı seçmeye itiyor.Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşsiz ve özel biri olduğunuzun farkına varın. Bunu tüm gün aklınızdan çıkarmayın ve davranışlarınızla da bu gerçeği ilan edin. Bugün havada tuhaf bir yoğunluk var ve herkes burnundan soluyor. Bu yüzden birileri "çıldırırsa" şaşırmayın. Güzel haber, siz bu duygusal patlamayı son derece iyi bir şekilde idare edeceksiniz çünkü duygular sizin oyun alanınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ekip çalışmaları, organizasyonlar ve kalabalık aktiviteler içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle evinizde bir araya gelebilirsiniz. Eski dostlar ve geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki değişiklikler gündeminde. Sakin bir gün geçirmek istesen de tartışmaların içerisine çekilmeye çalışıldığını fark edeceksin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmeye yönelik planların olabilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatınızda dönüm noktası olacak kararlar alabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda tek bir düşünceye odaklanıp ileriye yönelik adım atmalısınız. Hayatınızda yepyeni bir döneme giriş yapıyor olabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait konuların içine girmemeye özen gösterin. Emlak işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde akıcı temalar söz konusu. Önemli kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Emin olamadığınız konularda iç sesiniz size yol gösterecektir. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz bu durum da ilişkide söz sahibi olmanıza engel teşkil edebilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yerinizde durmakta zorlanabilirsiniz. Hayallerinizi küçümseyen insanlarla karşılaşmanız halinde sorgulamanız gereken şey hayalleriniz değil, bu insanlarla neden ilişkide olduğunuz olmalıdır. Ortaya çıkabilecek bazı sorunlar öncesinde geliyorum diyebilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizlebirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Bugün sizi oldukça şaşırtan  durumlar söz konusu olacak.

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı her zaman dürüst olmaya özen göstermelisiniz. İş yerinizdeki bazı arkadaşlarınızdan pozitif enerjiler alamıyorsunuz. Yoga ve meditasyon yapmak, kendinizi daha merkezlenmiş hissetmenize yardımcı olur.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 29" R
Ay
Akrep
17° 01' 16" R
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
24° 30' 47"
Mars
Balık
25° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 04"
Satürn
Balık
16° 05' 49"
Uranüs
Boğa
22° 02' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 31"
Lilith
Başak
22° 45' 14"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>