İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Başlangıçlar Gündemde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bir takımla daha fazla çalışmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Belki size bir grup projesi verilmiş olabilir. Bazen biraz utangaçsınız ve etkili bir şekilde her zaman iletişim kuramayabilirsiniz. Bazı grup stratejileri için zaman ayırmaya çalışın. Daha iyi birakışı oluşturmak için herkesin beyin fırtınası yapabileceği bir toplantı düzenleyin. Fikirlerinizi içeride tutmak yerine, kendi fikirlerinize katkıda bulunları konusunda kendinizi cesaretlendirin. Yakında bu grup işbirliğinden ilham alacaksınız.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün iyi haberler getiriyor. Günün enerjisi bir çeşit kırılma yaratacak. Bir yaratıcı projeyi bitirmek için aramakta olduğun ilhama bugün ulaşabilirsin. Ya da romantik olarak ilgilenmekte olduğun bir kişiyle güçlü bir ilişki geliştirmeye başlayabilirsin. Her şeyin sonunda yavaş yavaş yoluna girmekte olduğunu görmek sana iyi hissettirecektir. Şansın senden yana olmasını hak ediyorsun!Bugün kararsızlığınız yüzünden ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdekiler de hangi yolun tercih edilmesi gerektiği konusunda en az sizin kadar kararsız olabilirler. Aynı zamanda, her nasılsa, hemen harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ve bu da diğerlerinin ilk adımı atmasını beklemeyi katlanılmaz kılıyor. Basit çözümler sorularınızın yanıtlarını size verecek. Takip edilebilecek birden fazla doğru yol var. Siz öyle olduğuna inandığınız sürece sizin seçiminiz en doğrusudur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

18 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ekip çalışmaları, organizasyonlar ve kalabalık aktiviteler içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle evinizde bir araya gelebilirsiniz. Eski dostlar ve geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir.

18 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara imza atabileceğin bir gündesin. Kariyer planlamanda değişiklikler gündeme gelebilir. Çalışmayan bir İkizler burcuysan, çalışmadığın süreci kişisel gelişim kursları ile değerlendirmeyi düşüneceksin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde beklemediğin bir misafir kapını çalabilir.

18 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz kendinize zaman ayırmak istiyor olabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız olduğu gibi hayatınızdaki diğer insanları da ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Zamanınızı doğru yönettiğiniz sürece çevreniz ile vakit geçirmek mutluluğunuzu arttırabilir. 

18 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Sözlü olarak kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleyebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Güvensizlik söz konusu.

18 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan eksiklerinizi görüp partnerinizle beraber tamamlama noktasında oldukça verimli düşünebilirsiniz.

18 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00’a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00’dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

18 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizden emin hissetmemek için geçerli hiçbir sebebiniz yok. Bugün ilişkilerinizdeki konumunuzu güçlendirmek ve arzularınızı beslemek için iyi bir zaman olacaktır. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydetmeniz yakındır.

18 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde bir yerlerinde sürekli olarak, bir türlü gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi daha çok hayata bağlıyor. Bulunduğunuz gerçek şartları da unutmayın.

18 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim gücünüzün bu derece yüksek olduğu, doğum günlerinizi kutladığımız son günlerde Güneş'in size katkısını kaçırmayın ve harekete geçin. Kendinizi her zamankinden daha iyi ve güzel hissedebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemediğiniz için değiştiremediğiniz konuları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aslında hiç konformist değilsinizdir. Son zamanlarda size bir şeyler oldu.

18 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyif verici bir seyahate çıkmak istiyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bugün ruh halinizi yükseltecek bir şeyler yapmayı deneyin.

18 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizli duygularınızın sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz.

18 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 40"
Ay
Akrep
27° 44' 12"
Merkür
Koç
26° 33' 57"
Venüs
Balık
21° 56' 24"
Mars
Balık
05° 10' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 05"
Satürn
Balık
13° 19' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 28"
Neptün
Balık
27° 49' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 33"
Lilith
Başak
19° 49' 35"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>