İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özgüvenin Yüksek Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün etrafta dolaşıp eğlenmek hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi kötü hissediyorsunuz, ama şu an biraz rahatlamanın vakti geldi! Yapabilirseniz, gün boyunca arkadaşlarınızla konuşmaya zaman ayırın. Öğle yemeğinde iyi bir arkadaşınızla görüşüp hayatınızda olanları birbirinizle paylaşın. Ya da günün sonunda sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği planlayın.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Kafasına göre takılan biri olman ve bağımsız yapın bugün seni ekstra fıkır fıkır hissettirecek, o halde keşif ve genişleme için kendine fırsatlar ver. Oldukça cömert, özgür ve sevgi dolu hissediyorsun; öyleyse bu hisleri çevrendekilere de bulaştırmaya bak! Gülümsemenin bedeli paha biçilemez! Yüzünden onu hiç eksik etmediğine emin ol. Enerjini dışa vur ve etki alanını ne kadar genişletebileceğini gör.Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, gergin ortamlardan kaçmayın. Hissettiğiniz her türlü duygusal baskı, bir an önce ilgilenilmezse balon gibi şişip en sonunda patlayacak. Yaşadığınız anda kalın. Ne kadar çok şimdiye odaklanıp harekete geçerseniz, gelecekte pişmanlık duyacağınız şeylerin sayısı o kadar azalır. Ortaya çıkmak üzere olan ve devam eden ne kadar sorun varsa ortadan kaldırın. İnsanlar, siz açıkça ifade etmedikçe, ihtiyaçlarınızı ve endişelerinizi anlamayabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında sevindirici bir haber, bir teklif alabilirsiniz. Geçmiş anılar hatıranızda canlanabilir veya geçmişte ziyaret ettiğiniz yerlere tekrar bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Günün geri kalanında daha rahat ve spontane hareket edebilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğinden daha yoğun bir pazar günü geçirmeye hazır ol. Günün ilk dakikalarından itibaren her anı hareket gerektiren durumlar gündeminde olacak. Bazı konularda söz vermeden önce 2 defa düşünmen gerekebilir. Özgüvenin yüksek ve sağladığı avantajları istediğin alanda rahatça kullanabileceksin. İkili diyaloglarda karşı tarafın üzerinde etki bırakabilirsin.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütün işlerinizi yarım kalmış ya da engelleniyor gibi hissedebilirsiniz. Sıkılganlığınız ve çok yönlü oluşunuz hayatınızı zorlaştırmadan tedbirlerinizi almalısınız. Konuların ve işlerin gidişatına ayak uydurmak için zaman yönetimi konusuna daha çok eğilmelisiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkarabilecek sorumluluklar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara, hedeflere odaklanmak yararlı olabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissetmeseniz de sevdiklerinizin gösterdiği desteği fark edebilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir terfi için oldukça çekişmeli bir adaylar listesi içerisindesiniz, bu yüzden işinize özen göstermeye devam edin ve tartışmalardan uzak durun. Çalışmaları hafife almak ve diğer dikkat dağıtıcı şeylere dâhil olmak sizin için felaket olabilir. Yorucu bir güne rağmen, romantizm için zaman bulacaksınız.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz., aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda dikkatli olun.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişim konularında harekete geçmekte bir hayli isteklisiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sınırları zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Kendi kendinizi zorladığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız. Her konuya abartılı yaklaşmanız mümkün. Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 03" R
Ay
Akrep
16° 30' 20" R
Merkür
Koç
15° 59' 38"
Venüs
Koç
24° 27' 42"
Mars
Balık
25° 37' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 29"
Satürn
Balık
16° 05' 35"
Uranüs
Boğa
22° 02' 47"
Neptün
Balık
28° 44' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 23"
Lilith
Başak
22° 44' 57"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>