İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beklentilerini Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, kalbinizde şiirselliğin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı bir kişi olarak görmüyorsanız bile, bugün ilham periniz yanınızda olacak. Sevgilinizi özel aşk sözleriyle baştan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Romantik bir not yazabilir veya içten bir konuşma planlayabilirsiniz. Bu ince, nazik yönünüzü ifade etmek ve bunu daha spiritüel bir şekilde paylaşmak hissedeceksiniz.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

14 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne karmaşık ve etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Öğle saatine kadarki programlarınızda son dakika değişiklikleri olabilir. Öğleden sonra ise hayatınızdaki bir karmaşayı çözmek ve düzenlemekle ilgilenebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerinin gerçekleşeceğine dair hislerle güne başlayacaksın. Çevrenle olan uyum bu sayede artış gösterebilir. Finansal anlamda elini güçlendirmek için araştırmalara ve fikir alışverişlerine girişebilirsin. İş yerinde ani seyahatler gündeme gelirken, sorumluluk almaktan kaçınabilirsin. Evcil hayvanı olan bir İkizler burcuysan, onun sağlığı ile yakından ilgilenmen gerekebilir.

14 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonlandırdığınız ilişkinizi ailenize açılabilirsiniz. Kaldığınız yerden onların desteğiyle devam etmek sizi daha çabuk iyileştirecektir. Hayatınızın ellerinizden kayıp gitmemesi için geleceğinizi düşünerek yeni başlangıçlara imza atacaksınız.

14 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkiler açısından yüksek tempolu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları algılamanız daha kolay olacaktır. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri eşinizle keyif alabileceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güleryüzünüzü korur ve düşüncelerinizi ilişkinizi şifalandırmaya yönelik tutarsanız kara bulutların kolayca dağıldığını görebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

14 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üstü kapatılmış olaylar, iyileşmemiş yaralar ve bastırılan duygularla uğraşacağınız, duygusal olarak yoğun bir gün olabilir. Daha iyi hissetmek içi yapabileceğiniz şeylere ilk adımı atmak ve hayatınızdaki insanlarla derin konuşmalar yapmak için ideal bir gün. Değişim için yine de sabırlı olmanız gerekecek.

14 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinde düzen ve disiplinden yanasınız. Programlı yaşadığınız zaman, kendinizi işinizde daha verimli hissediyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız da sizinle aynı fikirde. Yapmanız gereken tek şey, a erken yatmalısınız

14 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

14 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken ufak tefek zorluklar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket ettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Hata yapmadığınız takdirde en iyisine ulaşabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

14 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk, davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları işinize aksettirmeyin. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Buna rağmen dikkatli ve planlı davranarak niyetinizi açık bir biçimde ortaya koyabilir, ilişkilerinizi başarıyla düzenleyebilirsiniz. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

14 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>