İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusallığın Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Şans eseri, hem romantik hem de platonik ilişkiler dahil olmak üzere çeşitli ilişkileri düşünüyor olacaksınız. Utangaç bir tarafınız var ve bazen hayatınızda birçok insanın olması sizi rahatsız hissettirebiliyor. Muhtemelen daha çok işine yoğunlaşan ve biraz yalnız kalmaya meyilli birisiniz. Bugün arkadaşlık üzerine düşünebilir ve daha çok arkadaş edinmek isteyebilirsiniz.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Günün teması: “yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır”. Son zamanlarda enerjin inişli çıkışlı ve modun da öyle. Bugün daha dengeli hareket etmelisin. Yeni bir plan hazırla ve bu plana bağlı kal. Zihnin berrakken ve içsel olarak pozitif hissediyorken, daha oturaklı bir zaman dilimine giriş yapmalısın. Enerjiyi, işleri düzene sokmak için kullan.Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün boyu daha yapıcı ve iyicil enerjiler hakim olabilir. Sosyal bir gün geçirebilir ve keyifli kutlamalar yapabilirsiniz. İç dünyanızda ise bir durumun eksikliğini hissedebilir veya zihinde bir konuya takılı kalabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantık yerine duygusal kararlar aldığın günlerden geçiyorsun. Çünkü aşk ve sevgi gezegeni Venüs, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Her ne kadar algılarının açıldığını düşünsen de olaylar karşısında yüksek tepkiler verdiğini sonradan fark edebilirsin. Aile bireylerinle çeşitli aktiviteler yapmaya hazırlanabilir, yemek ve beslenme konuları üzerine de ilgin artabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimiz oldukça dışa dönük olabilir. Sohbet ve paylaşma isteğiniz abartıya kaçabilir. Sonucun aleyhinize olmaması için bazı hislerinizi ve fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili yaptığınız programlarda iyimser bir beklenti içinde olabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizden beklentileriniz artabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Zamanınızın büyük bir çoğunluğunu kişisel gelişim için ayırmayı tercih edebilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgüven ve motivasyon arayışında olacağınız, güzel cümleler duyma arzusunda olacağınız bir gün sizi bekliyor. Bugün size iyi gelecek, yaptığınız işleri takdir edecek insanların yanında olmanızda fayda var. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz yere gidebilir ya da alanınıza sevdiğiniz insanları alabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. Çevresel faktörlerin sizin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanları çok fazla eleştirme ihtimaliniz var. Olumsuzlukar üzerinde etkinlik göstermek isterken hata yapmamanız gerektiğini de unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Kontrolü elinizde bulundurun.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız sorunlu bir dönemden geçiyor. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak, sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İş yerinde rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu ilişkinin bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>