İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Lidersin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde duygusal ve zihinsel bir netleşmeye doğru gidecek ve alternatifler arasında bir seçim yapacaksınız. İlişkilerinizde uzlaşma ve anlaşma adına oldukça güzel bir gün. Geleceğe yönelik yeni ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Liderlik duygunun ön plana çıktığı bir güne başlıyorsun. Son zamanlarda artan gerginlikleri kontrol altına alman, işlerini kolaylaştıracak. Sosyal açıdan kendini geliştirmeye ve uzun vadede yapacağın işlere yönelmek isteyebilirsin. Karşına çıkan ufak tefek sürtüşmelere izin vermeyeceksin. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerine ağırlık verebilirsin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ilgileniyorsunuz. Size ihtiyacı olduğunu dile getirerek manevi desteğinizi isteyebilir. Değerli olmanın hissettirdiği iyilik halini taşıyorsunuz, bunu paylaşmak mutluluğunuzu katlayabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekânızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlara sadık kaldığınız taktirde olaylar istediğiniz düzlemde ilerleyecektir. Kendinize zaman boşlukları yaratmaya çalışın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ses size yazı tahtasına sürtünen tırnağın ses gibi gelecek. Endişelendiğiniz sürece kimse doğru bir şey yapamayacak. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin tepkileri ve yargılarına göre, onlar da aynı şekilde hissediyorlar. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginliğinizi arttırmamaya çalışın. Eğer tempolu bir yürüyüşe gidebilirseniz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın farklı renklerini keşfetmek ve kabul etmek için neyi bekliyorsunuz? Günün enerjisi geçmişe dair sorunlu düşüncelerinizden kurtulmanıza ve yeni bir yol tutturmanıza olanak sağlıyor. Daha romantik ve yaratıcı fikirler için yeni insanlar arayın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Yeni görüşmeleriniz olacak. İnatçı yönlerinizi ortaya koymadan önce karşınızdaki kişiyi tartmaya çalışıyor olmanız, sizi özel kılıyor.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var. Enerjinizi doğru ve dengeli kullanmanın yararını fazlasıyla göreceksiniz. Bakış açınızdaki değişimden en iyi şekilde yararlanmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok zor olmayacağı bir süreçtesiniz. Dengeleri korumayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. İşle ilgili acil bir toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkabilir. Ama moralinizi bozmayın. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 12' 12" R
Ay
Yengeç
03° 47' 25" R
Merkür
Koç
25° 04' 38"
Venüs
Boğa
14° 42' 05"
Mars
Koç
08° 16' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 34' 08"
Satürn
Balık
17° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 59' 22"
Neptün
Balık
29° 13' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 06"
Lilith
Başak
24° 34' 18"
True Node
Koç
15° 04' 38"
Son Güncelleme : 11/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>