İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Yolunu Çiziyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde duygusal ve zihinsel bir netleşmeye doğru gidecek ve alternatifler arasında bir seçim yapacaksınız. İlişkilerinizde uzlaşma ve anlaşma adına oldukça güzel bir gün. Geleceğe yönelik yeni ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolunu yeniden çizmek istediğin bir günden geçiyorsun. Olumsuz düşüncelere yer vermeden güçlü adımlarla kararlar almak isteyebilirsin. Uygulamak için kendine özel program akışı belirlemeye karar verebilirsin. Spor ve sağlıklı yaşamı günlük rutin listene eklemeye karar verebilirsin. İş arayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, birtakım görüşmeler için telefonun çalabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ortak aktiviteler gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Organizasyonu size ait bir sürprizle karşısına çıkıyorsunuz. Sürpriz ayaklarını yerden kesebilir ve çok eğlendiğiniz özel zamanlar yaşayabilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde çalıştığınız işlere yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde toparlamanız gereken işlere yönelmeniz sizin için daha iyi olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı içsel olarak sizi üzen veya sıkan konuları sindirmeye ayırmak verimli bir zaman dilimine geçmenize vesile olacaktır.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişiminizde, hal ve hareketinizde daha başka bir çekicilik saklı. Bu durum hayatınıza yeni insanlar çekmenize veya tanıdığınız insanlarla ilişkinizin derinleşmesine sebep olabilir. Bugün her şey sizin açınızdan değişime uygun olduğu için, neyi geliştirmek istiyorsanız onun üzerine çalışın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gün içindesiniz. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zamanbaşarınızın temposu çok daha fazla artıyor.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha hareketli hissetmeye başlıyorsunuz. Gelişmeleri yakından kontrol etmek isteyebileceğiniz bir gün. Enerjinizi doğru anlamda kontrol edemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gereken bir gün.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>