İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Huzurlu Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

İkizler öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that İkizler people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Kendinizi güç bir durumda bulabilir, yeni bir hayata yelken açmak isterken olduğunuz yerde takılıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de rutininiz ve sıradan hayatınız tarafından esir alındınız; gündelik işlerden ve kanıksanmış etkinliklerden sıyrılamıyorsunuz. Bu sıradan dünyanızda ilerleme kaydediyormuş gibi hissederken bir yandan da sizi bunların ötesine fırlatıp önünüzü açacak bir sarsıntı özlemi içinde olabilirsiniz. Aradığınız o gizli kapı daima açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

12 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne karmaşık ve etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Öğle saatine kadarki programlarınızda son dakika değişiklikleri olabilir. Öğleden sonra ise hayatınızdaki bir karmaşayı çözmek ve düzenlemekle ilgilenebilirsiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren harekete geçmen gerektiği düşüncesine kapılabilirsin. Bunun için adım atacak olman, kendini huzurlu hissetmeni sağlayacak. Ertelediğin ev işlerini daha fazla görmezden gelemediğini fark edip kendini müziğe ve temizliğe kaptırabilirsin. Yakın bir arkadaşın, evliliği hakkında seninle konuşmak isteyebilir. Dertleşmek iki taraflı olarak iyi gelebilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişiliğinize alenen saldırılar olabilir. Sözlü yollarla üzerinize gelinmek isteniyor. Bazen en güzel cevap, sessiz kalmaktır.

12 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı uğraştırıcı nedenler yüzünden zaman kaybı yaşanabilir. Öğleden sonraki saatlerde karşılıklı konular ve görüşmeler hassasiyet kazanıyor.

12 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu aralar dostlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Söylediğiniz sözlerin taşındığı bir dönemdesiniz. Kime güveneceğinizi iyi seçmelisiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

12 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün deyim yerindeyse içinizde kelebekler uçuşuyor. Oldukça keyifli vakit geçireceğiniz bir ortamda bulunabilirsiniz. Endişelerinizi bir kenarda tutun ve anın tadını çıkarın.

12 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli ve ilginç tavırlarınızı daha da belirginleştirmekten yanasınız. Parasal konularda sınırlarınızı zorlamakta başarılısınız ve bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve güçlü olacaksınız.

12 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Estetik değerlere vermiş olduğunuz önem üst seviyelere çıkmakta. Gözünüze hoş gelen şeylerle ilgilenmek isteyeceksiniz. Zamanınızı doğru şekilde değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyi ve istediğiniz düzeyde şekillenebileceğini de unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

12 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>