İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişi Yad Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Söz konusu sağlığınsa oldukça dikkatli hareket ediyorsun. Dengeli beslenen ve düzenli egzersiz yapan azınlıktaki insanlardan birisin. Bugün medikal onarımlar repertuvarını geliştirmek istiyorsun. Soğuk algınlığı veya alerji sıkıntılarıyla boğuşuyorsan, gittikçe yaygınlaşmakta olan bazı alternatif ilaçlara başvurabilirsin. Çin bitkileri ve akupunktur; çağımızın doktorlarının önerdiği tedavileri de düşünebilirsin.Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün boyu daha yapıcı ve iyicil enerjiler hakim olabilir. Sosyal bir gün geçirebilir ve keyifli kutlamalar yapabilirsiniz. İç dünyanızda ise bir durumun eksikliğini hissedebilir veya zihinde bir konuya takılı kalabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunu dinlenmek yerine temizliğe girişerek geçirmeyi tercih edebilirsin. Geçmişten önüne gelen bir hatıra geride bıraktığını düşündüğün konuları karşına çıkarabilir. Bu durum gün boyunca düşünceli bir tavır takınmana ve dalgınlıklarla beraber sakarlıklara neden olabilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle vakit geçirecek olman kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Evinde yapmak istediğin değişiklikler için yeni araştırmalara girişebilirsin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize yeni kişiler ekleniyor. Bazı insanlarla arkadaşlığınızın ilerlemesi samimiyetinizi ve paylaşımlarınızı arttırıyor. Birbirinize katacağınız çok şey olması, geleceğe dair fikirlerinizi ve ilgi alanlarınızı da pozitif yönde değiştirebilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Zaman alan işler olsa da, oldukça yapıcı olabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer fırsatı gibi sunulan tekliflerden ya da bazıimkanlarından sonrasında o kadar memnun olmadığınızı görebilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç dünyanızla ilgileniyor musunuz? Eğer cevabınız hayır ise iç dünyanıza yönelik okumalar ve çalışmalar yapmanız için çok ideal bir gün. Bugün öğrendikleriniz kendinizi daha iyi anlamanıza ve gölge taraflarınızı aydınlığa kavuşturmanızda yardımcı olabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni kararlar almak için uygun bir döneme girdiniz. Maddiyatla ilgili konular ve yeni dönem fikirler arasında seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Eski şartlardan ne kadar bıktığınızı mantıklı bir şekilde değerlendirmelisiniz..

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak beklentilerinizin karşılık bulma ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizin de farkında olmalısınız. Enerjinizi en doğru şekilde kullanmanız gereken bir gün.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 05" R
Ay
Yay
27° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 15' 58"
Venüs
Koç
28° 23' 25"
Mars
Balık
28° 05' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 50"
Satürn
Balık
16° 23' 11"
Uranüs
Boğa
22° 13' 35"
Neptün
Balık
28° 50' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 20"
Lilith
Başak
23° 06' 10"
True Node
Koç
15° 26' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>