İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İdeallerin Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Kalbiniz yakın zamanlarda kırıldı mı? Öyleyse, kendinizi toparlamak için ne yaptınız? "Ya olursa?" Diye merak ederek zamanınızı mı harcıyorsunuz? Yoksa bir arkadaşınızla konuşmak ya da yeni bir kıyafet almak gibi sakinleştirici ve canlandırıcı faaliyetlerle uğraşıyorsunuz? Hislerinizi değiştiremezsiniz ancak bunlarla nasıl başa çıkacağınıza karar verebilirsiniz. Kendinize mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışın.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Her zaman entelektüel olarak meraklı ve ilgili olmuşsundur fakat bugün bu ilgin zirve yapacak. Yine de idealistik olmaya eğilimli olsa da bugün hayal gücün tam kapasite çalışıyor olacak. Yazı çizi veya resimle ilgili kendini bir denemek isteyebilirsin- ama tarafsız bir tarih veya gerçeklikten öte kurgu ve izlenimcilik için çok daha iyi bir gündeyiz. Olağandışı veya spiritüel konularla ilgili çalışmalar akıl ve sezgi arasındaki engelleri ortadan kaldırır.Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güç bir durumda bulabilir, yeni bir hayata yelken açmak isterken olduğunuz yerde takılıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de rutininiz ve sıradan hayatınız tarafından esir alındınız; gündelik işlerden ve kanıksanmış etkinliklerden sıyrılamıyorsunuz. Bu sıradan dünyanızda ilerleme kaydediyormuş gibi hissederken bir yandan da sizi bunların ötesine fırlatıp önünüzü açacak bir sarsıntı özlemi içinde olabilirsiniz. Aradığınız o gizli kapı daima açık.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özel hayatınız ve geleceğe dair planlarınızla ilgili stresli bir konuyla iç içe olabilir veya farklı sebeplerden ötürü baskılandığınızı hissedebilirsiniz. Köklenme çalışmaları yapabilirsiniz. Ertelemeyi bırakıp harekete geçin ve geride bırakmanız gerekenleri kabullenin.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü stres yönetimine zaman ayırarak geçirmene neden olabilir, karşılaştığın olaylara karşı metanetini korumanın yollarını arayacaksın. Plan ve organizasyonlarını gerçekçi ve somut adımlarla hayata geçirebilirsin. İdeallerini yeniden tanımlamak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, bugün karşılaşacağın kişi, sana farklı duygular hissettirecek.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için özel eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yeni bir amaç edinmek, enerjinizi yükseltebilir. Hayatınıza ve çevrenize daha fazla katkıda bulunmak istiyorsunuz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda bugün hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde çok esneksiniz. Dikkatsiz tutumlar içinde olabilirsiniz. Buda karşınızdakini incitmenize neden olabilir. Tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Mesleki konularda hedeflerinize daha kolay gidebileceğiniz zamanlar var.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilham ve kaynak ile bağlantıda olacağınız gününüz sizi yeni ve daha cesaretli kararlar almaya da teşvik edebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz sizi gittikçe daha çok tatmin eder bir hale geliyor. Yapmakta zorlanacağınızı düşündüğünüz birvarsa şu an başlamak sandığınızdan çok daha kolay ve doğal bir şekilde olayların çözülmesini sağlayacaktır. Size iyi gelmeyen birini hayatınızda tutmak için çaba harcamayı artık bırakmalısınız.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız.. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. hırslarınızı büyütüyorsunuz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gündelik yaşamınızdaki veya çalışma ortamınızdaki ilişkilerde beklenmedik durum ve tepkilere karşı uyanık ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Anlayışlı davranmayı elden bırakmayın.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek problemleri teker teker çözüme kavuşturma şansınız var. Zaman zaman kendinizi yalnız hissedeceğiniz anlar olacak ve tam da bu anlarda size uzanan yardım eli karşısında ne kadar değerli olduğunuzu hissedeceksiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 18' 50" R
Ay
Yay
26° 17' 50"
Merkür
Koç
16° 15' 16"
Venüs
Koç
28° 19' 19"
Mars
Balık
28° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 03"
Satürn
Balık
16° 22' 53"
Uranüs
Boğa
22° 13' 24"
Neptün
Balık
28° 50' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 08"
Lilith
Başak
23° 05' 48"
True Node
Koç
15° 26' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>