İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adaletin Konuşuluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün ev hayatınızı düşünebilirsiniz. Rutin hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Örneğin, genellikle akşamları dışarı çıkıyorsanız, bu gece evde biraz zaman geçirme havasında olabilirsiniz. Düşünmek ve meditasyon yapmak veya sevdiklerinizle dinlenmek için de güzel bir gün. Televizyonu kapatın ve sadece birbirinizle konuşun. Hayatınızdaki bu önemli insanları tanıyın. Onları duymazdan gelmeyin!

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Sosyal, dışa dönük ve konuşkan bir ruh halindesin. Kendini, bir yabancıyla sohbet ederken bulabilirsin ve bu kişiyle aslında ortak çok yanın olduğunu fark edebilirsin. İnsanlara kendini açtığında iyi hissediyorsun ve hafif diyaloglardan keyif alıyorsun. Bazı faydalı bilgiler ve fikirler ayağına gelebilir; o halde dikkatini ver!Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızın bazı alanlarında yalnız olduğunuzu, yalnız kaldığınızı veya bazı şeylerle tek başınıza mücadele etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bazı ilişkilerden yana tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Konfor alanınıza ve kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisindeki problemleri çözerken yapıcı tavırlarının yanı sıra kararlı olduğunu da hissettireceksin. Savaş gezegeni Mars, hava burcunda hareket etmeye başlıyor. Israrcı ve hevesli olduğun konularda sabırlı olman gerektiğini, mücadele gezegeninin etkisiyle daha iyi anlayacaksın. Sana danışılan konularda, terazini adil biçimde tartmaya ayrıca özen gösteriyorsun.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzenlemeniz gereken günlük rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızdan destek alarak kısa sürede tamamlayabilirsiniz. İnsanlarla iyi bir iletişim kurmanın önemini bugün bir kez daha anlıyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle verimli iletişim kurabilirsiniz. Bu da sizinle tanışmak isteyen kişilerin artması, sizinle ilgilenen kişilerin artması durumunu etkinleştirebilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi ve yolunuzu belirleyebilmeniz için birçok şart yerine getiriliyor. Bu süreçte bazı isteklerinizden feragat etmeniz gerekebilir. Hırslarınızdan uzaklaştığınız ve etrafınızdaki insanların maddi inatlarını anlamsız bulduğunuz bir evreye giriyorsunuz. Sizin için önemli olan ruhani bağları sağlamlaştırmak için bazı rutinlere geri dönebilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacakısnız. Olumsuz düşünceleri tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz çok zor olmayacak ancak yine de tedbiri elden bırakmamanız sizin için daha iyi olabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinizle yaşadığınız problemlerle ilgili olarak konuşma zemini bulacaksınız. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak sorunlarınızı çözme yoluna gidin. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 28" R
Ay
Başak
05° 10' 38"
Merkür
Koç
17° 43' 05"
Venüs
Koç
17° 06' 54"
Mars
Balık
21° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 20"
Satürn
Balık
15° 31' 06"
Uranüs
Boğa
21° 42' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 37"
Lilith
Başak
22° 05' 18"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>