İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sakinlik Arıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Bugün dünyanızda normalden fazla bir saldırganlık söz konusu olacak ancak bilin ki bunun sebebi muhtemelen durumun kendi doğasından ziyade sizin o duruma verdiğiniz tepki. Siz savaşmak isterken sırf birisi uyum sağlamak istiyor diye o kişiyle ters düşmeniz muhtemel. Bu paradoks, bilinçli olarak ondan kaçınmaya çaba göstermediğiniz sürece, ruhunuz için oldukça zararlı bir durum olacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir içe bakış döneminin tam ortasındasınız. Kimliğiniz ve dışarıya sergilediğiniz imaj üzerine düşünüyorsunuz. Gezegen enerjileri bazı büyük sezgilerin uyanışına elverişli, dolayısıyla bu süreçte kendinize iyice kulak vermeye bakın. Kendinize dair önemli keşiflerde bulunmak üzeresiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızın bazı alanlarında yalnız olduğunuzu, yalnız kaldığınızı veya bazı şeylerle tek başınıza mücadele etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bazı ilişkilerden yana tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Konfor alanınıza ve kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin telaşlı davranışları seni beklemediğin bir açıdan etkileyecek. “Ben bunu atlattım” dediğin konular tekrar karşına gelebilir. Sakinliğine güvendiğin bir arkadaşınla istişare yapıp, adımlarını yavaşlatmaya karar verebilirsin. Sanata karşı ilgisi olan bir İkizler burcuyan, üretkenlik açısından verimli bir gün geçireceksin. Yeni akımları ve farklı projeleri takip etmek ilham kaynağını değiştirecek.

17 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimiz oldukça dışa dönük olabilir. Sohbet ve paylaşma isteğiniz abartıya kaçabilir. Sonucun aleyhinize olmaması için bazı hislerinizi ve fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

17 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

17 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu kendinize ayırmak, önceliklerinizi belirlemek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kısa süre uzaklaşmak size iyi gelebilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal hayatınız aniden epey hareketlenebilir. Belki de pek çok partiye davet edildiniz. Ya da bir doğum günü kutlaması yahut bu tarz özel bir olay için aileniz bir araya geliyordur. Yeni tanışacağınız birkaç kişiyle yemeğe çıkmak fırsatınız bile olabilir. Her bir sosyal duruma uygun iyi giysilere yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kimse sizin kadar stil sahibi değil!

17 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gezi için harika bir gün gibi görünüyor, bu yüzden güzel bir yerde ailenizle piknik yapmayı planlayabilirsiniz. Size kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu anımsatan bir kazanım oldukça mutlu edici olacaktır. Sıkı çalışmanızın fark edilmesi ve üstlerinizden gelen takdir sayesinde kariyerinizde ileriye doğru büyük adımlar atabilirsiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz. Bugün zevkleriniz uğruna aşırılığa kaçıp bünyenizi zorlayabilirsiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçten içe her şeyin mükemmel olmasını arzu edeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bu noktada daha temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve doğru olanı yapmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sabırlı olmanız gereken bir gün.

17 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı rahatsızlıklarınızı sevgilinize belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir. Kariyerinizle ilgili yaptığınız planları gözden geçirmenin zamanı geldi.. Hak ettiğiniz noktaya ulaşmanız için yapmanız gerekenleri saptamalı ve acilen bunlar üzerine yoğunlaşmalısınız. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

17 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 52"
Ay
Akrep
19° 50' 55"
Merkür
Koç
26° 17' 05"
Venüs
Balık
21° 09' 07"
Mars
Balık
04° 40' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 60"
Satürn
Balık
13° 15' 34"
Uranüs
Boğa
20° 38' 41"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 19"
Lilith
Başak
19° 45' 20"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:12

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>