İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Heyecanlı Haberler Kapıda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Kariyerinizi ve finansal durumunuzu ilgilendiren planlarınız tamamen durmuş olabilir ve bu durum kendinizi depresif, kızgın ve panik içinde hissetmenize yol açabilir. Bu tuzağa düşmeyin. Bu, kalıcı bir durum değil. Birkaç gün içinde şartlar yumuşayacak ve eski temponuza geri döneceksiniz. Bu arada, kendinize karşı acımasız olmayın. En sevdiğiniz restorana gidin, kendinize bir hediye alın, öğleden sonranızı güzellik salonunda geçirin. Hiç olmazsa kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

İnsanlara harika fikirlerini sunmak ve iletebilmek konusunda çok başarılısın. Aile yaşamında, çocuklarına yaşamı ve sorumluluklarını öğreten taraf sen olabilirsin. Bugün ise, birisi sana yeni bir şey öğretebilir. Eğitimin, bir iletişim olduğunu unutma; ki iletişim de bir fikir değiş tokuşudur...Yoğun bir içe bakış döneminin tam ortasındasınız. Kimliğiniz ve dışarıya sergilediğiniz imaj üzerine düşünüyorsunuz. Gezegen enerjileri bazı büyük sezgilerin uyanışına elverişli, dolayısıyla bu süreçte kendinize iyice kulak vermeye bakın. Kendinize dair önemli keşiflerde bulunmak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında özel hayatınızda ve yakın ilişkilerinizde enerjiler daha yüksek olabilir. Aniden gerilimler, aniden çözülmeler olabilir. Kısa süreli agresyonlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kontrollü ilerleyeceksiniz. Finansal meselelere yöneleceksiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem heyecan verici hem de duygusal gelişmeler kapını çalabilir. Çözüme kavuşturmakta problem yaşayacağın konular gündemini oyalarken, çevrenden gelecek destek ile bu sorunların altından kalkman kolaylaşacak. Evli ve çocuklu bir İkizler burcuysan, evdeki gürültünün fazlalığı hiç olmadığı kadar seni yorabilir. Hafta sonunu planlamaya bugünden başlayabilirsin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir itiraf hazırlığı içerisindesiniz. Hissettiklerinizi paylaşmak konusunda daha önce yaptığınız hataları geride bırakmalısınız. Kendinizden ve hislerinizden emin olarak hareket edin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle sevgi ve manevi konulara önem verdiğiniz bugünlerdekonusunda dikkatsizlikler yaşamamak için çaba göstermelisiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ebeveynlikle ilgili meseleler aklını kurcalayabilir. Çocuklarınla ilişkilerini geliştirmeye odaklanabilirsin. Onlarla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini düşünebilirsin; böylece günlük programında değişikliğe gitmen gerekebilir. Eğer çocuğun yoksa kendi anne-babanı düşün. Yıllarca üzerinde bıraktıkları etkileri sorgulayabilirsin.

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir omuzlarınızda hissettiğiniz yükten artık kurtuluyorsunuz. Son zamanlarda yaşadığımız stres, vücudunuzda birikiyor olabilir. Bu gerginliği azaltmak için meditasyon uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Duygularınızın yolunuzu aydınlatamadığı yerde geçmiş deneyimlerinize ve mantığınıza başvurun.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlatıyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda sorumluluklarınızın ağır basma ihtimali var. Başlangıçlar açısından pek fazla sorun yaşamayacak olmanıza rağmen kendinizi enerjik de hissetmeyeceksiniz. Kafanızın içinde yer eden sorunları biraz olsun ortadan kaldırmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece istediklerinize biraz daha yakınlaşabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 17"
Ay
Akrep
27° 51' 59"
Merkür
Koç
26° 34' 12"
Venüs
Balık
21° 57' 10"
Mars
Balık
05° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 13"
Satürn
Balık
13° 20' 00"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 35"
Lilith
Başak
19° 49' 39"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:45

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>