İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

19 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:44 Ay-Merkür görünüm etkisinde güne uyanıyoruz. Maddi konularda daha dikkatli hareket edecek, güvenceye fazlasıyla önem vereceğiz. Saat 11:33 Ay-Jüpiter görünümü, ev içindeki düzenlemeler, ihtiyaçların alınması yönünde olumludur. Yapmak zorunda kaldığınız işler olsa bile, bunları iyi organize edersiniz. Saat 15:49 Ay-Neptün karşıtlığı, bir yanımız huzursuz, hatta öylesine eleştiririz ki her şeyi, her şeyi yarar-zarar hesabıyla ele alırız. Bu evde, ailemizle olan ilişkimizde gözle görülür derecede artmıştır. Sanki her şey düzenli olmalı, yanlışlar olmamalıdır. Saat 19:43 Merkür-Jüpiter görünümü, maddi konularda destekleyicidir. Güven duygumuz yükselir. Doğru bir zamanlama olduğu için, başarılı kararlar verilir. Saat 22:52 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bunları bilmek isteriz. Tüm canlıları sevgiyle kucaklayacağımız bir gün olması dileğimle,

19 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını almak seni mutlu edecek. Projelerini hayata geçirmeyi düşünebilirsin.

19 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız dedikodular sizlere gizli kalmış kapıları aralayabilir. Bazı ortamlarda iletişimsel sorunlar yaşamanız ve geçmişteki sorunlarla yeniden yüzleşmeniz gerekebilir. Her ne kadar sizlere ağır gelecek olsa da bazı konuları çözmek için daha istekli davranacağınız bir gün. Baba veya otoriter figürlerle eğitim ve iletişime dair konularda ani sorunlar yaşamanız olası.

19 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve kariyer konularınız gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel konularda hızlı düşünüp olası problemleri hızlı çözmeniz olasıdır. İletişim trafiğinizin oldukça yoğun olacağı anlar var. Birçok işle ilgilenebilirsiniz. Bu işlerden maddi kazanç sağlamanız mümkün. Çevrenize karşı duyarlı ve yardım sever tavırlarınız sayesinde ihtiyaç duyulan biri haline gelebilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına...

19 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vehayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Bugün kariyerinizde maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Algınızı yakın çevrenize yoğunlaştırın.

19 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, ortaklık ve parasal konularda beklentilerinizi artıracak.Aşk alanında iki kişi arasında kararsız kalabilirsiniz. Sakın iki ilişkiyi paralel yürütmeye kalkmayın, sonra ikisini de kaybedersiniz. Güzelleşmek, diksiyon dersi almak, ticari faaliyetleri geliştirmek, internette yoğun tanıtım yapmak için fırsatı kaçırmayın.

19 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 32" R
Ay
Başak
17° 52' 47"
Merkür
Koç
17° 12' 04"
Venüs
Koç
18° 26' 33"
Mars
Balık
21° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 06"
Satürn
Balık
15° 37' 29"
Uranüs
Boğa
21° 46' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 24"
Lilith
Başak
22° 12' 28"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>