İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Fırsatlar Karşına Gelebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor, ancak gerçekleşmesine izin verirseniz. Vermek ve almak için önce kollarınızı açmalısınız. Kollarınız doluysa, insanların size sarılması daha zor olacaktır. Kollarınızdakileri bırakın ve ihtiyacınız olan sevgiyi almak için serbest bırakın. Vermenin, almak kadar önemli olduğunu unutmayın, ve aynı şekilde tam tersi de.

Bugün kendinizi çok kararlı ve azimli hissedebilirsiniz. Görevlerinizi tamamlarken disiplinli olacak ve odaklanacaksınız. Meşgul edilmek ve bölünmek istemeyebilirsiniz, çünkü tamamen işe adanmış bir halde olacaksınız. Bu konsantrasyon çok faydalı olabilir. İşinizi ele almak için yeni bir yol bulabilir ve aklınızdan geçen fikirlere dikkat kesilmelisiniz.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Gerçekleştirmen gereken içsel bir savaş olduğu gerçeğinin farkına varırsan güzel bir denge bulabilirsin. Her ne kadar kendini genellikle mükemmel gibi düşünsen de, arada sırada çevrene bakıp insanların seni nasıl bulduğunu görmen gerekebilir. Bugün kendini başka birinin yerine koy ve onların bakış açısından nasıl göründüğünü görBugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararsızlığınız yüzünden ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdekiler de hangi yolun tercih edilmesi gerektiği konusunda en az sizin kadar kararsız olabilirler. Aynı zamanda, her nasılsa, hemen harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ve bu da diğerlerinin ilk adımı atmasını beklemeyi katlanılmaz kılıyor. Basit çözümler sorularınızın yanıtlarını size verecek. Takip edilebilecek birden fazla doğru yol var. Siz öyle olduğuna inandığınız sürece sizin seçiminiz en doğrusudur.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirecek ve sevdiğiniz insanlarla bir araya geleceksiniz. İçinizde kalan duygu ve düşünceleri dile getirme isteği artabilir. Anlık duygular yerine uzun vadeli planlarla ilerleyin.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleştirmek istediğin planlar için hazırlıklara başlayacaksın. Kariyer hayatında önemli fırsatlar bugün karşına gelebilir. Beklemediğin bir anda birteklifi ile karşılaşabilirsin. Boş vakitlerinde evin dekorasyonuyla ilgilenmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde kısa mesafeli yürüyüş yapma planların olabilir.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Egonuz tarafından yönetilebileceğiniz bir gün. İletişiminizde benmerkezci bir yapı sergileyebilirsiniz. Egosal davranışlar içerisine girmemelisiniz. Kendinizi ifade etme noktasında üslubunuzu biraz yumuşatmalısınız.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay aşk evinizde ilerliyor. Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi iyi ifade edebileceksiniz ancak partner kıskançlığı ile yüzleşebilirsiniz. Yazışmalarınız ya da hitabet gerektiren işleriniz...

19 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler yolunda olmasına rağmen içinizde size bir şeyler ters gidiyor diyen bir ses olabilir. Kendinizi mutluluğa yakıştırmamanız yapabileceğiniz en büyük kötülük olur. Yakınlarınızdan duygusal destek alarak bu süreci hasarsız atlatabilirsiniz.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi her anlamda sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların bir araya gelmesi karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinizi ilk günkü kadar çok seviyorsunuz. Kendinizi çok yorgun ve halsiz hissediyorsanız,yerinizden izin almayı deneyebilirsiniz. Bugün olumlu ve mutlu duygularla dolu olacaksınız.

19 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

19 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 44" R
Ay
Başak
15° 30' 17"
Merkür
Koç
17° 17' 29"
Venüs
Koç
18° 11' 39"
Mars
Balık
21° 41' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 20"
Satürn
Balık
15° 36' 18"
Uranüs
Boğa
21° 45' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 42"
Lilith
Başak
22° 11' 07"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>