İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Meraklısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Yeni bir insandan hoşlanman olası bugün. Hayatına yeni girecek etkilere karşı daha hassas olacaksın. Bu kişiden hoşlanman ve onunla muhabbet etmen bir süredir hissetmediğin duyguları uyandırabilir.

Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye eğiliminiz karşılığını bulacak.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek adına biraz daha yaratıcı fikirler üretmen gerekebilir. Risk almak sadece parayı bir yere bağlamakla olmaz, bazen gidiş yolunu seçmek de en başta riskli gelebilir. Ancak kendine güvenmelisin bugün.

Vücuduna iyi gelecek olan sebzeleri tüketmek ve bol bol su içmek konularında daha dikkatli olmalısın bugün. Yemek olarak seçeneklerinin arasında yağlı ve işlenmiş gıdaların olmamasına dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak istediklerin hakkında güzel adımlar atarak etrafındaki insanların ilgisini kazanıyorsun. Ancak bunu yaparken kendine daha da güvenmen gerekecek. Attığın her adımı sorgulamamalısın bugün. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmelisin.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugün hayat amacınızı sorguladığınız ve yeni çıkarımlarla birlikte hedeflerinizi değiştirmeyi tercih ettiğiniz bir gün olacak. Sevdiklerinizin fikirlerine her zamankinden daha fazla önem veriyorsunuz. Ancak son kararı kendinizin verdiğinizden emin olun.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür ilk burca taşınıyor. Bu süreçte atacağın köklü adımlar uzun vadeli değişimlere sebebiyet verebilir. Bugün epey meraklı olacaksın. Bu merak konusu eğitim, aşk hayatı, ailevi meseleler olarak çeşitli konularda yoğunlaşacak. İş hayatında yükselmene engel oluşturan konularda eğitim alıp bu eksikliği kapatmak isteyeceksin. Evli bir ikizler burcuysan ortak kararla evinizde yenilemeye gidebilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz konular var. Ancak harekete geçmek için koşullar pek destekleyici olmayabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kuralcı ve baskıcı tutumunuz en çok aile içerisinde kendini gösterebilir. Aile içerisinde kurabileceğiniz yanlış iletişim istenmeyen sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir işi bitirmek için çaba gösterebilirsin. Ama bugün bir şeyler zorlama gibi gidebilir de. O yüzden eğer aciliyeti yoksa bazı şeyleri başka günlere erteleme tercihini kullanman gerekebilir.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli hedefleriniz bile şu anda değişebilir. Bugün sizi ileriye dönük yolunuz hakkında sorularla baş başa bırakabilir. Daha iyi bir sonuç elde etmek için bir anlık iç gözlem yapmak ve bazı şeylerden geri adım atmak sorun değil ancak bunun sizi bir döngüye sokmasına izin vermeyin. Gezegenler daha net yerlere gittikten sonra işleri yönetmek çok daha kolay olacaktır. Şimdilik biraz sabra ihtiyacınız var.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı alıngan ve hassas yapınız nedeniyle, küçücük hatalarla fazla etkileniyorsunuz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir işi çok iyi başarmış, hiç de kolay olmayan bir konuda önemli bir başarı elde etmiş olabilirsiniz. İnsan böyle zamanlarda takdir edilmek, alkışlanmak istiyor. Eğer çevrenizde sizi alkışlayacak kimse yoksa, bu sefer başarınızı kendiniz kutlamalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>