İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Liderliğin Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinize ekstra ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Endişelerinizde boğulup sevgilinizin verdiği mesajları kaçırabilirsiniz. Zor bir zaman geçiriyor olabilir bu yüzden sizin tesellinize ve anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle eve çiçek getirmek veya hoş bir akşam yemeği hazırlamak gibi güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevgiiliniz kendini daha iyi hissedecek!

Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da sorunlarla boğuşuyor olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu kişinin kendi sorumluluklarıyla yüzleşip onlarla başa çıkması gerektiğini de unutmayın. Yaşadığı zorluklar, sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Bugün boğuluyormuş ya da her şey üstünüze geliyormuş gibi hissedebilir, biraz hava almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu fiziksel bir tepkiden ibaret değil. Özgürlük ihtiyacınız muhtemelen had safhada. İşiniz, eviniz ya da sizinle zıtlaşan arkadaşlarınız tarafından esir alınmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Arabaya atlayıp biraz gezmeye ne dersiniz? Bu sizi epey rahatlatacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün muhtemelen çok arkadaş canlısı olmayacaksınız. Hiç kimseyi görmek ya da konuşmak istemeyecek ve kendinizi eve kapatmak isteyeceksiniz. Yalnızlık ihtiyacı o kadar güçlü ise ona boyun eğin. Kendinizi diğerleriyle iletişime geçmeye zorlayarak bir yere varamazsınız. Fiziksel açıdan biraz kötü hissedebilirsiniz, bu yüzden doğru beslenmenizde ve bol bol C vitamini almanızda özellikle fayda var.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mecburiyetler, zorunlu durumlar ve zorunlu görevler gündeminizi belirleyebilir. Koşullara göre hareket etmeye dikkat etmeli, şartları zorlamaktan ve abartılı riskler almaktan kaçınmalısınız. Ani kararlar alabilir, abartılı sözler sarf edebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider yanın öne çıkıyor. Çevrendeki insanların sorumluluk almaktan çekindiği konulardaki atikliğin, takdir toplayacak. Sağlık problemleri olan bir İkizler burcuysan, doktor kontrollerini aksatmamalısın. Evinde yeni bir düzen hayali kuruyor olabilirsin. Bununla ilgili dekorasyon fikirleri araştırmasına girebilirsin

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular ile ilgili gündeminizde sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Tüm aşamaları ve sözleşmeleri dikkatle incelemeli, bir anlık heyecanla ekonomik açıdan zorluk yaşayacağınız bir durum oluşmasına müsaade etmemelisiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla ilgili problem yaşayacak gruplar içerisindesiniz. Ödeyeceğiniz meblağlar varsa eğer ötelemenizde fayda var çünkü verdikçe elinizden çıkabilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dizüstü bilgisayarınızda olmasa bile, eve kafanızda işle dönmemeye dikkat edin. Elbette, zorluklar hakkında konuşun ve partnerinizle dertleşin, onlara da nasıl bir gün geçirdiklerini sormanız gerektiğini bilin.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. İç dünyanızda özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişi tarafından duyulmak istiyorsanız, sesinizi yükseltmeniz gerekiyor. Mali durumunuzu ve mevcut konumunuzu yeniden değerlendirme zamanı. Her zaman sizi başkalarının motive etmesini beklemeyin.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>