İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fevri tavırlardan sakınmalısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün hayatınızın en iyi günü olmayacak. Çevrenizdekilerden çok fazla duygusal patlamayla karşılaşabilirsiniz, ve bu çok sevdiğiniz bir durum değil. Fakat maalesef, duygu patlaması yaşayan bazı arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle yüzleşmeniz gerekebilir! Onlarla çok soğuk olmayın ve düşüncelerini dikkate alın.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

İnsanları sana kötü kötü bakarken yakalıyorsan, bunun sebebi onlara mantıksız taleplerde bulunman olabilir. Onlardan imkansıza yakın şeyler istemediğine emin ol. İnsanlar senin kadar enerjik olmayabilir. Sen her şeyin en kısa zamanda ve hızlı bir şekilde yapılmasının avantajlı olduğunu düşünsen de insanlar olaylara bu kadar pratik yaklaşmıyor olabilir. Bu tarz konularda insanlara karşı çok talepkar olma.Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak sosyal, politik ve insanı sorunlara dikkat etmeye meyilli bir yapınız var ve bugün bu yönünüzü daha önce hiç olmadığı kadar gün yüzüne çıkaracak can sıkıcı haberler alabilirsiniz. İşin içindekileri tanıyabilirsiniz ve bu yüzden bu tip olaylarla ilişkili gruplara katılmak isteyebilir, bu yolla hayatınızı sonsuza dek değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir fark yaratmak için yaşıyorsunuz, o zaman yaratın!

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Kova burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Hiç açısı olmayan Ay, günün tamamında boşlukta kalıyor. Eğitimle ilgili konularınızda her şeyi iki kere kontrol etmenizde yarar var. Seyahatlerde rötarlar yaşanabilir. Bugün Merkür retro hareketini Yengeç burcuna geçerek sürdürüyor. 1 Ağustos tarihine kadar internet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri tavırlardan sakınmalısın!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Yurtdışı bağlantılı işlerin detaylarına yoğunlaşırken fevri tavırlardan sakınmalısın. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, finansal bazı sıkıntılar, stresli bir gün geçirmene neden olabilir. Kararlarını hayata geçirmek için doğru bir gündesin. Bugünlerde detaylara daha önem verebilirsin. Enerjinin artmasıyla etkileyici konuşmalar yapabilir, bazıarkadaşlarının kıskançlıklarını görebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle yapacağın alışveriş ikinize de iyi gelecek. Akşamüzeri ani bir haberle yola çıkabilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konular bugün birden gündeminize gelebilir. Bu durum sizler için kriz gibi görünse de ilerleyen dönem için bir fırsat olabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli. Kısa vadelere hedeflerinizi bölerek hareket etmeniz oldukça önemli.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık evrendeki genel yerinizi anlamak için uzun bir yol katetmeniz gerekebilir. Öncelikli maddi zevklerin size inanılmaz faydalar getireceğini görmeye çalışın. Aynı zamanda eğer gerçekçi iseniz, hedeflerinizin tüm taraflar için daha fazla iyi etkisi olacaktır.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Borç isteme durumları olursa, enine boyuna düşünün ve hemen kabul edip hareket etmeyin. Eşinizle veya arkadaşlarınızla tartışmaya girmek için çok iyi bir gün değil.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati size uzaklardan haber taşır. Uluslararası konular, medyayla ilişkiler, tanıtım faaliyetleri için hazırlık yapabilirsiniz. Seyahat programınızı hazırlayabilirsiniz. Yeni tanışacağınız gruplar ve insanlar zihninizi farklı ufuklarla buluşturur. Uçak yolculukları önem arz eder. Kardeş, komşu, yakın akrabalarla ilişkileriniz hareketli geçer.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamdaki iniş çıkışlarınız gün boyu sizi yorabilir. Hisleriniz ve istekleriniz sürekli değişkenlik gösteriyor. Güzel şeyler düşünüyor, hayaller kuruyorsunuz. Bilinçaltınızın güzelliği hayatınıza eninde sonunda yansıyacaktır. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırmak üzere hırslanacaksınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; akşam saatlerine kadar kararlarını sorgulayarak, girişimlerini askıya alabilirsin. Yeni başlangıçlar için yarını beklemen daha doğru olacaktır. Günün ilerleyen saatlerindeve sosyal hayatında yaşanan gelişmeler ev, aile ve kariyerin arasında kalmana neden olabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 41" R
Ay
Oğlak
04° 35' 54"
Merkür
Koç
16° 24' 10"
Venüs
Koç
29° 06' 02"
Mars
Balık
28° 32' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 15' 33"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 18"
Lilith
Başak
23° 10' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>