İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aceleci Olduğunu Göstereceksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni birisinden hoşlanabilir ve bu kişiyi tanımak için kendine zaman verebilirsin bugün. Bu kişinin ilgisini çekmek ve onu daha yakından tanımak bugün önceliğin olabilir. Aşkta güzel bir etki seni bekliyor olacak.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Bugün parasal konulara odaklanman gerekecek. Maddi olarak detaylara dikkat etmen ileride daha güzel paralar kazanmana yol açabilir. O yüzden günün bir kısmını maddi konulara ayırman gerekebilir.

Çok fazla çalışmak ve yeteri kadar dinlenememek vücudunda sıkıntılar yaşamana sebep olabilir. Kendine zaman ayırmak, yeteri kadar dinlenmek ve yediklerine dikkat etmek bugün kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tıkanmış hissedebilirsin. İstediğin hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünebilirsin. Buna sebep olan şeyin etrafından gelen negatif etkiler olmadığından emin olman gerekecek bugün. Çevrendekilerin ifadelerine dikkat etmelisin.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün çevrenizden yükselen pek çok ses duyacaksınız. Özellikle bazı söylentiler karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Kendinizi ifade etme konusunda zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu durumda bir süre tek başınza kalmak işlerin daha kontrollü bir şekilde devam etmesine yardımcı olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan İkizler burçları, onlarla bugün aralarında denge oluşturmak zorlaşabilir. Elinden geleni yaparken ailenden ve büyüklerden yardım istemek durumunda kalabilirsin. Eğer zamanını kendine ayırmak istersen, uzun bir uyku ve sonrasında huzur arayışın devam edebilir. Ancak aniden gelen misafirler güne başla bir tempo kazandırabilirler.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerin yalnızca parayla ölçülmediğini anlatmak için bugün sevdiğiniz insanlara ve durumlara zaman ayırabilirsiniz. Hayatta her şeyin bir dönüşü vardır. Bu dönüşün ne yönde olduğunu da bugünün tavırları ve yaklaşımları belirleyecektir. İşinize değer katın.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı riske atmak istememeniz bir süre sonra sizin hayalleriniz ve hedefleriniz arasına kendinizi koymanıza neden olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ile zaman geçirmek sana çok iyi gelecek. Bir süredir iletişim kuramadığın insanlarla iletişime geçmek de öyle… Bayramın ilk günü bu güzel etkileri iyi değerlendirmek için şansın olacak.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnançlarla ilgili tartışmalar özellikle kalabalık gruplarda bazı karışıklıklara yol açabilir. Bir başkasının inançlarını değiştirme ısrarı, pekiyi sonuçlanmaz. Haklı çıkma isteğiyle yapılan konuşmalar sadece ve sadece sürtüşmelere sebep olacaktır. Nezaketle konuşarak ikiniz arasında gerçek iletişim yaratmak için inisiyatif alın ve gerektiğinde herkesin kendine has düşünceleri olacağını kabul ederek uzlaşmak yerine hoş görmeyi tercih edin. İş yoğunluğu açısından oldukça hareketli ve sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde zihninizin başka bir şeyle meşgul olmaması en çok sizin işinize yarayacaktır.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için önce şekillendirmeniz gerekiyor.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konuları gündeminize gelebilir. Finansal açıdan güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca içinizden geçen sözler gerçeğe dönüşebilir. Negatif düşünceler size negatifi yaşatır, dikkat. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk oyunlarında güçlü liderlik özellikleriniz pekişecek ve karşıt cinsin bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ruhunuzu, duygularınızı ve yeteneklerini sergileyeceğiniz bir güne adım atacaksınız. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı herşey dikkatinizi çekecek, bir çocuk kadar iyimser ve inanç dolu tavırlara sahip olacaksınız. Cömertliğiniz sayesinde başkalarına destek olacak ve onların ilerlemelerini sağlayacaksınız. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek sürecek aşk oyunlarının kahramanı olmak isteyeceksiniz. Sizin için bugün herşey yolunda ve siz ışık saçacak kadar parıldayacaksınız. Olayları dramatize edebilecek ve sanat kolları aracılığıyla sesinizi duyurabileceksiniz. Spekülasyon konusunda da pozitif etkilere sahipsiniz. Yatırımlarınızı dilediğiniz bir alanda gerçekleştirebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 18' 06" R
Ay
Başak
03° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 06"
Venüs
Koç
16° 55' 04"
Mars
Balık
20° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 09"
Satürn
Balık
15° 30' 09"
Uranüs
Boğa
21° 42' 27"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 04"
Lilith
Başak
22° 04' 14"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>