İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugün çok hassas olmamaya çalışın. Genelde sağlamsınız ama şu an biraz kabuğunuz biraz yumuşamış olabilir. Kasti yapılmayan şeyleri üstünüze alınmayın. Birarkadaşınız ya da arkadaşınız sizi yanlış yönlendirecek bir şey söylerse, açıklığa kavuşturmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Sakin ve sessiz kalmayın. Hemen her şeyi ortaya çıkarın.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Ailen ve arkadaşlarınla ilgili karışık bir durumla yüzleşmen gerekebilir. Çözülememiş sorunlarla ilgili havaya bir gerginlik hakim olacak. Şu anda, durum patlama seviyesine gelmiş olabilir! İnsanları içinde bulundukları gergin durumdan, kötü hislerini dile dökmelerine yardımcı olarak kurtaran kadın olman iyi olacaktır. Sonunda, insanların yaralarını iyileştirmeye yardımcı olmuş olacaksın. İtiraf et, bu görevi yapabilecek olma düşüncesini seviyorsun!Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

20 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde bazı konularda duygularınız veya düşünceleriniz birden değişebiilir. İç dünyanızda farklı yerlere gidebilir, zaman zaman yönünüzü belirlemekte zorlanabilirsiniz. İş görüşmeleri olabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki özlem duygusunun artması, gündelik işlerine odaklanmanda sana zorluk çıkartabilir. Önüne gelen problemlere rağmen olumlu düşüncelerin artarken, etrafındaki insanlara da yardımcı olmak isteyeceksin. Kendine olan güvenin artıyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki bazı ikili ilişkileriniz yeniden ortaya çıkabilir. Açıklamak zorunda olacağınız konular gelişebilir. Her şeyi enine boyuna konuşmak, bu durumun tekrarlanmasını ve canınızın sıkılmasını önleyecektir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde alacağınız kararların ömrü uzun vadeli olabilir. Zamanı iyi geçirirken bilgi edinmeyi de sevebilir ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların sizi fark etmesi için dahi olmanıza ya da olağanüstü bir şey başarmanıza gerek yok. Mozart gibi yetenekli olmadığınız için bir enstrüman çalmaya cesaret etmemeyi ya da Rodin gibi yetenekli elleriniz yok diye heykel yontamayacağınızı düşünmeyi bir kenara bıraksanız iyi edersiniz. İlginizi çeken herhangi br uğraşa vakit ayırın.

20 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça meşgul geçen fakat bir o kadar da keyifli bir gün sizi bekliyor. Olumsuz önyargılarını araladığınız zaman işyerinizin vearkadaşlarınızın sizin için oldukça tatmin edici olduğunu fark edebilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün içindesiniz... Ödemeleriniz için, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha dengeli olmanız gerektiğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seviyor ve seviliyorsanız bunu takdir etmeli ve ilişkinizde sevgi ve saygı için yeni bir yer açmalısınız. İncir çekirdeğini doldurmayacak ve sudan sebeplerle kavgalı gürültülü atmosferi tazeleyip yenilemeyin. İşinizle ilgili planlarınızın bozulması ya da ertelenmesi sizi aşırı gerginleştirebiliyor. Planlarınız sakin bir şekilde tekrar gözden geçirmelisiniz. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

20 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 51"
Ay
Akrep
27° 33' 50"
Merkür
Koç
26° 33' 37"
Venüs
Balık
21° 55' 22"
Mars
Balık
05° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 55"
Satürn
Balık
13° 19' 50"
Uranüs
Boğa
20° 40' 25"
Neptün
Balık
27° 49' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 30"
Lilith
Başak
19° 49' 30"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>