İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor.

Bugünhayatınızda bazı sorunları çözmek size huzur getirdi. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar sinirlerinize de hakim oluyorsunuz. İşinize istikrarlı yaklaşımlarınız işlerinizi zamanında tamamlamanıza neden oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Bunu sakın unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutin işlerden sıkılıp, değişik bir uğraşla ilgilenme isteği duyabilirsiniz. Bu arada değişim arzunuz giderek yükselebilir. Ev veyadeğişikliği planlamanız da mümkün. Gün içerisinde zihinsel faaliyetleriniz artabilir. Bulunduğunuz ortam içerisinde değişik fikirlerinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Uzak yoldan gelecek bir haber almanız mümkün. Bazı konulara karşı tahammülsüz davranabilirsiniz. Açık hava sporları sağlığınıza iyi gelebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Sevgili İkizler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ilişkimizle ilgili konularda partnerimizin ne düşündüğünü bilmek isteyeceğiz. Belki biraz sorgulama hali bu. Ancak kafamızın içinde bir şeyleri oturtmak için bunları anlamaya, öğrenmeye ihtiyacımız var. Ancak şuna çok önem veriyoruz, dinlemek. Çünkü eğer bir sorun varsa, her iki kişi de sadece kendi söylediklerini önemsiyorsa, o zaman ortak bir noktada buluşmak kolay olmayacak. Dolunay da zaten bunu vurguluyor. Ay-Uranüs görünümü, ilişkide yeni bir sayfa açmak arzumuzun göstergesi. Sorunlar bitsin, ferahlayalım istiyoruz. Kimi İkizler bu Dolunayda birdenbire aşık olabilirler. Bir arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Dostlarımız sıkıntımızda yanımızda olabilir. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda saat 14:55 de seyrine başladığında, ciddileşiyoruz. Bazı meselelerin ağırlığını üstümüzde hissediyoruz. Başkalarına karşı sorumluluklarımız kendini hatırlatıyor. Özellikleve finansal konular üzerinde daha ciddi düşünmemiz gerektiğini biliyoruz. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bucunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınız alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların detaylarına inebilir veya çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise,hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız. Düşmanca tavırları olan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir. Hakkınızda yapılan konuşmalara kulak kabartmalı ve tedbir almalısınız. Özel yaşamınızda önemli kararlarınız söz konusu olabilir, ilişkiler dikkat gerektirecek. 23 Haziran sonrası maddi anlamda olumlu bir akış göze çarpıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri ortaklı konular kafanızı meşgul edebilir. Finansal gereksinimleriniz sizi zorlayabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle ilişkiniz yeni boyutlar kazanabilir ve isteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu arada uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşeceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başı girişimleriniz konusunda çok kolay kandırılabilirsiniz, dikkatli olun. Dolunay, özel hayatınızda önemli kararları tetikleyecek. Var olan ilişkinizde bitişler ve kopuşlar görülebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklığınız ve ilişkinizle ilgili değerlendirme aşamasında bulunuyorsunuz. Ya devam edebilir ya da son noktayı koymanız gerekebilir.Ancak bu süreç gergin ve daha çok çaba gerektirebileceği gibi daha önce olası sıkıntılı ve gündeme gelmiş olan konular tekrar gün yüzüne çıkıp ikili değerlendirmenin odak noktası olabilirler. Sağduyu ve sükunete ihtiyacınız olan bir Dolunay deneyimleyeceksiniz. Tema da kesinlikle özel ilişkiniz ve ortaklığınız olacaktır. Akşam saatlerine doğru hayatınızın krizli alanlarını toparlamaya eğilimli olacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>