İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz. İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Hafta sonuna mutlu girdiniz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığı, daha iyi bir hayat sürmek, başarılar elde etmek, farklı güzelliklere sahip olmak isteğinizin işaretidir. Belli kurallar veya belli normlar içinde düşünmezsiniz. Değişik olana yönelir, tadını çıkarmak için heveslenirsiniz. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, olumlu bir enerjidir. Aşkta şans verir. Erkek ve kadının birbirine yönelmesini sağlar. Yeni bir tanışma, iletişimde bulunma ve hoşumuza gidecek şekilde bu saatleri değerlendirmede destekleyicidir. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte yaşadığınız ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arzediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 16:18 Ay-Akrep burcu etkisinde,  mesleki konularda yükselme arzunuz yoğundur. Yaşam standardınız açısından düşündüğünüzde iyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu gayet açık. Bir başka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz günlerdesiniz. Size keyif veren veya eğlendiren kişilerle planlar yapmaya gayret edin. Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Aşırılıklardan kaçının.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. İlerleyen saatlerde çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İlgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirlere açık olun. Söylenenlere körü körüne inanmanız ya da kafanızda her şeyi hayalci bir yaklaşımla kurgulamanız iletişimde büyük sorunlara neden olabilir. İç sesinize kulak verin. Duygusal yönünüz sizi yepyeni ve sıra dışı alanlara yönlendirebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza dair görüşmelerinizde hızlanmalar yaşanabilir. Çocuklarınızla veya aşkınızla ilgili konular öğleden sonra yerinive sağlık alanlarınıza bırakacak.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle başlayacak bir günün ortalarına doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü çalışmalara girişebilirsiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Hobi ve yaşam enerjisi zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Hareket etmek ve eğlenmek günün teması olmalıdır.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>