İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı biraz hareketlendirebilirsiniz. Moral durumunuz özel uğraşlarla düzelebilir. Bu günlerde sorumluluklarınızda bazı dengeleri oturtmanız gerekecek. Bu, kafanızı kurcalayan ayrıntılara yeni çözümler getirecek. Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek.

12 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda iyi bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Saat 11:09 itibariyle Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında, ikizler genel olarak bir endişelidir. Bunlar,  aile yaşamında çocukluğunda veya evliliğinde geçirdiği acı izlenimler, her şey yolunda diyebilmek adına verdiği ödünler, içinde hissettiği güvence eksikliği ve şu anda yuvasında yaşadığı zorlukların devamı nedeniyle olabilir. Yani aslında her şeyin üstesinden gelebilecek gücü olduğu halde bugün kendine kendini boş yere engelleyebilir, güvensizlik çemberi içinde hapsedebilir. Oysaki bunları mantıklı şekilde ele alarak, önümüze bakmalıyız. Yoksa sürekli bir şeyleri kafamıza takarak kendimizi üzebiliriz. Saat 14:25 Ay-Venüs arasındaki mücadeleci görünüm,  özellikle ilişki meselelerinde sabırlı olmanın önemini gösteriyor.  Bizim düşündüklerimiz ile en yakınımızda olan kişi veya kişilerin söyledikleri arasında derin farklılıklar canımızı  sıkabilir. Aslında bizim içerlememiz gerekirken, birilerinin şikayetçi olması tuhafımıza gidebilir. Tabii ki bu türden yanlış anlaşılmalar doğal karşılanmalı, meseleler büyütülmemelidir. Saat 17:46-13 Haziran saat 03:33 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Burnumuz aksa, kendimizi berbat hissederiz. Sakin olmakta tabii ki yarar vardır. Saat 18:12 Venüs-Uranüs görünümü,  hem yenilenme hem aşk hayatınızla ilgili konularda canlanma ve hem de seyahat yönünde etkin buluyorum. Geziye çıkabilir veya bununla ilgili bir planlamada bulunabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelebilir, iletişimde bulunabilirsiniz. Yeniliklere bir hayli açık ve hevesli olduğunuz için, özellikle bekar ikizler flört etmekten hoşlanacaklardır. Hatta bugünlerde kalbinizi birisi çalarsa hiç şaşırmayınız. Çiftler açısından bu enerji gayet olumlu bir iletişimin göstergesidir. Birlikte vakit geçirmekten zevk alırsınız. Bazı İkizler bu görünüm sayesinde, aynı anda iki kişiyi beğenebilirler. Sosyal ilişkilerinizi aktif hale getiren bu enerji, güzel sürprizlerin işaretçisidir. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,    

12 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken, Çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün duygusal konulu çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

12 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata özgün yaklaşımlarınız hayatınızı renklendirmenizi sağlayabilir. Çözüm üretme beceriniz ön planda. Diğerlerine yardım etmekten kaçınmamanız ait olduğunuz çevrelerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

10 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fazla hareketli ve bir ölçüde koşturmacalı olabilir. Kafanızdakileri somut hale getirmeye çalışmalısınız.

12 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle uyum içinde olmanıza rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bugün, geçici şeyler düşünmek yerine ayaklarınızın yere sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız.

12 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

12 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Fakat gündeme gelen konunun iyi veya kötü şekilde sonuçlanması gerekiyor bunu aklınızda bulundurarak olayların daha fazla üstüne gitmeyi denemelisiniz. Hayat her şeye rağmen devam ediyor ve siz de tüm gücünüzü toplamak zorundasınız.

12 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve yakın akrabalarınızla temasta olacağınız bir pazar deneyimleyebilirsiniz.Ayrıca evinizle ilgili temizlik, dekorasyon, sağlıklı beslenme üzerine odaklı çalışmalarla vakit geçirebilirsiniz. Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün de Başak burcunda ilerleyecek. Gökyüzünde ilişkilerimizi etkileyecek Venüs ve Uranüs arasında destekleyici bir açı olacak. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız. Detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz.Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz gruplarda değişik insanlarla karşılaşmak veya yeni bir enerji ve dinamizm ile yeni aktivitelere başlamak için uygun bir zamandır. Yaratıcı ama sıradışı bir yaklaşımla hayatınızda bir takım değişiklikler yapmaya yönelebilirsiniz. Aklınızı başınızdan alan, sizi çok heyecanlandıran biriyle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sadece bir karşılaşma olarak kalabilir, kalıcı bir ilişki kurmak için zaman doğru zaman olmayabilir. İlişkiler biraz saman alevi tadında olabilir, aniden başlayıp aniden bitebilir.

12 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

12 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 30"
Ay
Akrep
23° 30' 56"
Merkür
Koç
26° 25' 19"
Venüs
Balık
21° 31' 10"
Mars
Balık
04° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 46"
Satürn
Balık
13° 17' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 30"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 21"
Lilith
Başak
19° 47' 19"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>