İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Bütün çekiciliğinize rağmen, ona uygun olmayacak kadar marjinal biri olduğunuzu düşünüyor. O, tüm çabalarınıza karşın, kararlılığını sürdürme niyetinde.

Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz. İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız edebilir.

Önemli bir para çıkışıyla talihinizi denemeniz konusunda ısrar görebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Pek yarar görmediğiniz bazı ilişkilerde bugün riskli yaklaşımlar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi düşünüyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Bugün şansın fazla ön planda olduğu teklifler alacak, ama sıcak bakmayacaksınız.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, gün boyunca Ay-Başak burcu geçiş etkinliğindeyiz.  Ailevi konularda sorumluluklarınızın farkında olmanız lazımdır. Bu farkındalık doğal olarak daha fazla çalışıp çabalamanız ve ihtiyaçlarınızı karşılamanız demektir. Bundan bir adım dahi uzaklaşmamak gerekir. Tabii ki sadece maddi gereksinimlerden söz etmiyorum. Aile bir bütün olduğuna göre, onlara karşı duygusal bir sorumluluğunuz da vardır. Bu sorumluluk özgürlüğünüzü kısıtlayabilir. Bu durumda isyan etmek yerine, özgürlük alanınızın çerçevesini iyi çizmek gerekir. Böylece sıkılmamış olursunuz. Saat 15:57 Ay-Neptün karşıtlığı,   kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 16:52 Ay-Satürn görünümü, bir çok meseleyi endişeli bazen de fazlasıyla eleştirel tarzda ele almanıza, bütünden ziyade detayları önemsemenize neden olabilir. Ev içinde sorumlulukların eşit şekilde paylaşılması gerekir. Saat 21:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, işimiz ve ihtiyaçlarımızın karşılanması önemlidir. Planlı şekilde hareket edilmelidir.  Düzenlemek, onarmak, işlerlik kazandırmak için hem kendimiz hem ailemizle alakalı konular üzerine eğiliriz. Cumartesi gününüzün arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

11 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata özgün yaklaşımlarınız hayatınızı renklendirmenizi sağlayabilir. Çözüm üretme beceriniz ön planda. Diğerlerine yardım etmekten kaçınmamanız ait olduğunuz çevrelerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

10 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu yakın çevrenizdekiler ve ailevi işler sizi daha çok meşgul edebilir. Düşüncelerinizi toparlamaya bakın.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde ve aile ortamlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Bu alanlarda kararlar alabilirsiniz. Hayatınıza dair üstleneceğiniz sorumlulukları abartabilir ve özel yaşantınızda stres yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizdeki tamirat işleri, elektronik aletlerin bakımları gibi bitirilmesi gereken işlerinize yönelebilir, vaktinizi bu tip işlerin detay gerektiren kısımlarına kafa yorarak geçirebilirsiniz.Dekorasyon ve tadilat gerektiren durumlarda titiz ve vesveseli davranışlar sergilemeniz olasıdır. Aile büyükleriniz yahut ebeveyninizle ilgili sağlık meselelerine eğilebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün Başak burcunda olacak. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak, fırında ekmek türü hamur işleri yapmak, vitamini bol besinlerle bünyenizi korumak ve diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız. Detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Ay'ın iyicil Jüpiter ile akşam 18:00 civarında kavuşum yapacağını düşünerek günlük endişelerden ve telaşlardan arınarak kendinize özen gösterebileceğiniz, güzel bir yemek ve yakınlarınızla mutlu anlar geçirmek için sosyalleşme planlarınızı bu saatlere bırakabilirsiniz.

11 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

11 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 48" R
Ay
Başak
16° 19' 25"
Merkür
Koç
17° 15' 36"
Venüs
Koç
18° 16' 47"
Mars
Balık
21° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 17"
Satürn
Balık
15° 36' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 56"
Lilith
Başak
22° 11' 35"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>