İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün, bir erteleme sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Tam gözünüzü karartıp temkinli olmadan bildiğiniz gibi davranmanın zamanı. Cesaretli yaklaşımlar sizi kazançlı çıkartacak. Bazı ilişkilere girmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak.

10 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:37 Ay-Mars görünümü, genel olarak hayatımızda bizi tatmin edici olanı istediğimizi gerekirse bunu zorla veya farklı bir şekilde yapmaktan hoşlanacağımızın işaretçisidir. Ancak şartlar burada önemli. Bir anda verilen karar, kızgınlık ve tepki, mutlak hakim olma arzusu eğer sonrasında pişmanlık duymamıza yol açacaksa dikkat etmemiz gerekir. Saat 10:13-16:45  arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz.  Kardeşlerimizle olan bağlantımızda hakim kişi rolü üstlenebiliriz. Bir hatalarını gördüğümüzde baskınlı kurarız. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Sözlü ve yazılı ifadeniz kısıtlanabilir. Boşluk süresini,  yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi başkalarının yararına olacak şekilde kullanabilirsiniz. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Saat 16:45  itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün, aşk enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata özgün yaklaşımlarınız hayatınızı renklendirmenizi sağlayabilir. Çözüm üretme beceriniz ön planda. Diğerlerine yardım etmekten kaçınmamanız ait olduğunuz çevrelerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

10 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Takım çalışması sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğun bir çaba içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek iyi fikir olabilir. Ev hayatınızdaki koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal durumunuzu güçlendirmeniz gerekiyor. İş arkadaşlarınız negatif yönünüzden olumsuz etkileniyor. Moralinizi düzeltecek bir şeyler yapın.

10 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan ve özel hayatınızdan destek görmeniz mümkün.

10 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşamüstü saatlerine kadar bedensel zindeliğinizi arttırmak amacıyla vücut terapi seanslarına katılabilirsiniz.Öğleden sonra ise keyif alanınızda bilinçaltınızın yoğunluğuna odaklanabilirsiniz. Ay transitinin boşluk etkisinin bilinçaltı çalışmalarının işler hale gelmesinden faydalanabilirsiniz. Bedensel ve zihinsel rahatlamaya kendinizi bırakmalısınız.Genel olarak ise; Ay bu sabah saat 09:14'te boşluğa girecek ve 15:46'da Başak burcuna geçiş yapacak. Ay'ın boşlukta kaldığı sürece fazla dramatik tavırlarla, dikkat çekme arzusu ile abartılı davranışlardan kaçınınız. Beğenilme ve sevilme ihtiyacınızı fazla istekli ve şımarık bir tavırla gölgelemeyiniz.Ay Başak burcuna geçtikten sonra daha mantıklı, akıllı ve alçak gönüllü davranmak mümkün olacaktır. Düzenli, titiz, sistemli, detaylara dikkat eden ve verimli olabileceğiniz saatler başlıyor. Mükemmeliyetçi olmanız daha kolay olacağı için özen isteyen plan ve programları akşamüstüne bırakmakta fayda var. Gün içinde sağlıklı yaşama, sağlıklı beslenme üzerine araştırmalar yapabilir, dikkat edebilir, detoks yapabilirsiniz.Elbette Ay Başak’ta olduğu için elinizdeki her işi çok daha mükemmel yapmak için odaklanacaksınız ve biraz da eleştiri dozunu arttırabilirsiniz bugün. Doktora gitmek, check up yaptırmak, tahliller yaptırmak, kişisel bakım ve sağlığınıza biraz daha odaklanmak, kendinize çeki düzen vermek, hayatınızda fazla olan eşyaları ayırmak ve atmak içinde harika bir gün. Evinizi, ofisinizi, masanızı temizlemek ve düzenlemek için de uygundur.

10 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 03' 01" R
Ay
Akrep
01° 11' 01" R
Merkür
Koç
16° 06' 60"
Venüs
Koç
22° 55' 15"
Mars
Balık
24° 39' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 10"
Satürn
Balık
15° 58' 31"
Uranüs
Boğa
21° 58' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 03"
Lilith
Başak
22° 36' 38"
True Node
Koç
15° 38' 37"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>