İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmeniz gerekiyor. Bugünlerde oldukça ilgi çekicisiniz. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır. Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman.

9 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:55 Merkür-Chiron olumlu görünümü kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 08:30 Ay-Satürn görünümü, partnerinizin veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. İş konularında da durum böyle. Saat 20:01 Merkür-Mars karşıtlığı oluşacak. Mars geri hareket dönemine denk geldiği için, sürekli bir şeyleri değiştirmek yönelik bir baskı yaratabilir. Siz bunu ruhsal anlamda bir tehdit gibi görürsünüz. Sanki her şey üzerinize geliyormuş gibi. Oysaki kaybetme korkusu, şüphesi, sürekli bir şeyleri kafanıza takma halinden vazgeçmelisiniz. Bazen yaşananları unutmak insanın yeni bir sayfa açmasını sağlar. Kendinize bu kadar yüklenmemelisiniz. Saat 20:40 Ay-Güneş olumlu enerji etkinliğinde, birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz son derece ön plandadır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde insanlara sunabilirsiniz. Saat 22:15 Ay-Venüs olumlu görünümünün faydalı ışığıyla,  yolumuzdaki tüm pürüzleri ayıklayabiliriz. Kafamız karışıksa, ne yönde ilerlememiz gerektiğini bilinçli bir şekilde tespit edebiliriz. Sıkıntılarımıza şifa olacak gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

9 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki kariyerinizle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Olayları çok fazla abartarak, küçük detayları sorun haline getiriyorsunuz. Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız..Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Motivasyonunuz oldukça yüksek. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

9 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizle uğraşmalısınız. Sizi yanlış yönlendiren, şaibeli şeyler yapmaya iknaya çalışan veya başarısız olacak yoldan giden kişileri takip etmeyin. Hareketlerinizin sorumluluğunu almalı ve yeteneklerinizi olumlu geri dönüşü olacak işler için kullanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerindebitirici olabilir, işlerimizi istediğimiz şekilde halledebilir ya da istediğimiz şekilde ilerleyebiliriz. Sosyal ve hareketli gün. Akşam saatlerinde büyüklerimiz veya önemli pozisyondaki kişilerden destek görebilir, yardım alabiliriz. Gece saatlerinde ise, sevgi paylaşımları artıyor. Kendimizi güzel hissedebilir, güzel gösterebilir veya aşk kıvılcımlarına kapılabiliriz. Ancak malum hafta başında yazmıştıkilişkileri, anlaşmalar, toplantılar ve özellikle maddi başlıklı konularda yaşanabilecek tartışmalar ve anlaşmazlıklar genel anlamda stres nedeni ! Aklımızdan çıkartmayalım ve esnek olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkileriniz de dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirler öne sürebilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

9 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşınızdaki insanlarla tartışmaktan uzak durmalısınız. Son günlerdeve aşk stresinden oldukça bunalmış gibisiniz. Bir an önce doğru adımlar atarsanız toparlanmanıza yardımcı olacaktır. İçinizden geldiği gibi davranmak kötü sonuçlara neden olabilir.

9 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bazı fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz ya da size karşı yapılacak bir hamle kolay tepki vermenize ve çok sinirli hareket etmenize sebep olabilir.

9 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız.Genel olarak ise; bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gökyüzünde göze çarpan açı kalıbı Merkür ve Mars arasındaki karşıtlık. Gerçekçi, kararlı ve somut düşünmek ile duygusal tepkiler vermek arasında ikilem yaşayabilirsiniz. Başkalarının düşüncelerine tolerans göstermekte zorlanabilirsiniz. Esnek davranmanın zor olacağı bir transittir.Düşüncelerinize muhalefet edilebilir. Agresif cevaplar vermek, tartışmalara hatta kavgalara sebebiyet verebilir. Bu transit altında aceleci, tepkisel ve aşırı cesaretli bir tutum sergilemeyiniz. Karşınızda siz sakin ve kontrollü davranmak isterken agresif tavırlarla alttan almayan biri olabilir. Mali konularda ve finansal yatırımlarda birikimleri değerlendirmek, gerçekçi bir bütçe yapmak, ortak paylaşılan paralarda harcamaları dengelemek için çaba gösterebilirsiniz.Gün içinde sık sık laf sokma derdinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları kırmak yerine dilinizden sevgi sözcükleri çıksın bol bol. Bir şeylere imza atmak, yeni haberleşme ve elektronik aletler almak içinde pek uygun bir gün değil. Bugün özellikle sakinlik veren bitki çayları tüketin! Belli ki sinirler baya bir ayakta olacak!

9 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>