İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba günümüz saat 03:18 - 09:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde başlıyor. Maddi konularda sağlamlığı, güvenilirliği mutlaka önde tutmalıyız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine iyice düşünmekte yarar var. Eğer ev satın almayı, kiralamayı düşünüyorsanız saat 09:47 sonrasını tercih ediniz.  Sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Saat 09:47 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olabilir. Ayrıca pozitif düşünmek gayet kolaydır. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

8 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün harcamalar konusunda ileri boyuta varabilecek bir savurganlık göze çarpabilir. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedecek, arkadaşlarınızla birlikte olmak için fırsatlar yaratacaksınız. Bazı şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. Özellikle insan ilişkileri konusunda, anlayışlı olmalısınız.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yetenekleriniz veya özellikleriniz teste tabii tutulabilir. Sizi istemediğiniz olayların içerisine çekmeye çalışan kişiler olabilir. Kendinize güvenin. Bazı başlıklarda keskin kararlar vermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında, kısmen daha gergin, saldırgan veya gücünü göstermek isteyen kişilerle uğraşabiliriz. Rekabet ya da mücadele gerektiren durumlar olabilir. Riskli işlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara dikkat etmekte fayda vardır. Akşam saatlerinde ise, bazılarımız için, sıra dışı durumlar, beklenmedik gelişmeler veya planlarda değişiklikler ya da hoş sürprizler v.b söz konusu olabilir. Yanıltıcı durumlar ve etkiler de yavaş yavaş devreye girmeye başlayabilir veya halsiz ya da kararsız hissedebiliriz bugünden itibaren.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarda aksamalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm dostlarınıza karşı açık yürekli ve sevecen davranıyorsunuz. Her halinizle insanları etkileyen bir yapınız var. Gülümsemeyi tercih etmeli, hayatınıza yeni bir yön vermelisiniz.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli değişimler söz konusu ve işinizde, kariyerinizde ortada olmayan bağlantıları da kullanmak isteyebilirsiniz. Desteğiniz beklenmedik yerlerde ve zamanlarda ortaya çıkabilir.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle başlayacak bir günün ortalarına doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Bilinçaltı ve zihinsel zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır.Genel olarak ise; Ay bugün 03:18'de boşluğa giriyor, kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 08:48'de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Ay Aslan burcunda takdir ve beğeni toplamaktan, insanların dikkatini çekmekten hoşlanacağınız bir gün. Bunu yaparken göze çarpan bir tarzda, dramatik tavırlarla iletişim kurmayı tercih edebilirsiniz. Neşeli olmak, eğlenmek, gezmek, alışveriş yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak, çocuklarla aktiviteler yapmak, hobilerinize eğilmek, sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için idealdir.Bugün prestij kazanmak, güçlü ve özgüvenli görünmek için iyi bir fırsat. Benliğiniz ve kendi isteklerinizin ön planda olacağı bu gün kendinizi şımartabilir, sevdikleriniz tarafından da ilgi ve alaka görebilirsiniz. Bugün kıyafetlerinizde göze batan detaylar kullanabilir, daha parlak veya ilgi çekici aksesuarlar kullanabilirsiniz.Bugün tabii ki egoların biraz daha şişkin olduğu bir gün. Emir almaktan da pek hoşlanmayacağız belli ki ama yine de özelliklehayatında otoriterlerle, patronlarınızla kuracağınız ilişkilerde birazcık alttan almaya özen göstermekte fayda var. Bugün saç renginizi, saç kesiminizi değiştirebilir, saçlarınıza perma yaptırabilir, saçlarınızla ilgili her türlü bakım ve değişikliği yapmak içinde oldukça uygun bir gün olacaktır.

8 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

8 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 52" R
Ay
Başak
24° 35' 56"
Merkür
Koç
16° 57' 43"
Venüs
Koç
19° 08' 41"
Mars
Balık
22° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 40' 50"
Uranüs
Boğa
21° 48' 24"
Neptün
Balık
28° 36' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 23"
Lilith
Başak
22° 16' 15"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>