İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Bazı olumsuzlukların olumluluğa dönüşebileceğinin farkındasınız. Cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler, sizi yeni niyetler içine sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

14 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler günün en etkili enerjisi, saat 07:32 itibariyle tüm gün boyunca önem taşıyacak olan  Venüs-Chiron görünümüdür. Bir yandan kendi gerçeğinin peşinden koşmaya, girişimlerde bulunarak kendini ispat etmeye çalışan kişi, diğer yandan bulunduğu duruma baktığında arzuladıklarının yetersiz görebilir. Bu kadar azimle ilerlemeye çalıştığı halde, ideallerindeki gibi bir yükseliş elde edemediğini düşünerek çelişkiler içinde kalabilir. Dışarıdaki dünya onu aktif olmaya davet etmektedir. Kişinin de amacı zaten tümüyle budur. Fakat konumu, çalıştığı insanlar ve içinde yaşadığı ülkenin, çevrenin, sektörün durumu nedeniyle ümitsiz düşünür. İki adım atsam bir adım geriliyorum diyerek kendi kendine yüklenir. Oysaki insanın hedefine varması tabii ki kolay olmayabilir. Ancak bu, tümüyle kendinizi şanssız saymanıza, başaramayacağım korkusuyla pes etmenize neden olmamalıdır. Siz zeki ve oldukça aktif bir insansınız. Bir virajı dönmektesiniz. Önünüzde açılacak yolu gördüğünüzde, kendinizi boş yere üzdüğünüzü fark edeceksiniz. O zaman gelin bugün güzel düşünmeye, olumlu hislerle vaktinizi değerlendirmeye çalışın olur mu? Saat 10:53 Güneş-Uranüs görünüm etkisinde, başkaları sizin  üzerinizde baskı kurmaya kalkışsa da, bu görünüm ideallerinizi gerçekleştirmeniz yönünde size destek veriyor. Atılımdan, hareketlilikten, yenilikten yana olmanızı,  insanlarla iletişime geçerek kendinizi tanıtmanızı sağlıyor. Hedeflerinize sahip çıkmanızı, cesaretle onları gerçekleştirmek için azimli olmanızı öğütlüyor. Ani bazı değişimler sizi yoruyor biliyorum ama unutmayalım ki, Uranüs uzun yıllar boyunca yanınızda. Er veya geç, arzuladığınız noktaya, zirveye çıkacağınızı biliniz. İletişimde bulunmaktan, yeteneklerinizi ifade etmekten kaçınmayınız. Bize iyi gelecek, mutlu olmamızı sağlayacak güzelliklere kavuşmamız dileğimle,

14 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlarla kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız.

14 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

BU hafta, bazı konuların detaylarına inebilir veya çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise,hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeni kararlar almak için acele etmeyin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetlemeniz zor olsa bile sabırlı davranmayı başaracaksınız. Bilinçaltınızdan yükselen arzular sizi fazla rahatsız etmeyecek.

14 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda sizi heyecanlandıracak, değişik olayların peşinden gitmeye hevesli olacaksınız. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler hayatınıza önemli değişimleri taşıyabilir.

14 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızın yaşantılarıyla ilgili anlayış farkı nedeniyle baskı uygulama durumunda olabilirsiniz.Unutmayın ki sizin onlara herhangi bir konuda yaptırım baskısı uygulamanız onlardan gelecek tepkilerin de sizin üzerinizde duygusal bir baskı oluşturması bir gerçektir. Akşam saatlerinde içsel dengenizi keyif aldığınız etkinlikler sayesinde bulabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

14 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 34' 23" R
Ay
Başak
06° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 39' 26"
Venüs
Koç
17° 15' 38"
Mars
Balık
21° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 57"
Satürn
Balık
15° 31' 49"
Uranüs
Boğa
21° 43' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 02"
Lilith
Başak
22° 06' 05"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>