İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, tabii ki aktif bir iletişim ve algılama sürecinin işaretçisidir. Girişimlerde bulunuruz, etrafımızdaki dünya ile karşılıklı bağlantılar sayesinde merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi oluruz. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğimiz aktivitelere yöneliriz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İyice bir gözden geçirip ve ona göre kararımızı verirsek hakikaten olumlu değerlendirebiliriz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde organize  edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Saat 03:33 Ay-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Günün geri kalanı, aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Huzursuzluktan hoşlanmazsınız. Sizin bakış açınıza göre aklın yolu birdir. Eğer bir problem varsa bunun mutlaka bir çözüm yolu vardır diye düşünürsünüz. Saat 03:42 Ay-Merkür görünümü, finansal anlamda durumumuz ve işimizle alakalı konular üzerinde yakın bulduğumuz kişilerle konuşabiliriz. Bu bir fikir paylaşımı şeklindedir. Günümüz güzel gelişmelerin işaretçisi olsun. İşlerimizde ve her şeyde şans bizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,  

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. . Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Bugün çevrenizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

BU hafta, bazı konuların detaylarına inebilir veya çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise,hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. İlişkinizi sorgulayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Riskli durumlardan kaçınmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi belirlediğiniz insanlarla görüşmek istiyor ve çoğu zaman yalnızlıktan hoşlanıyorsunuz. Bugünde böyle bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, planlarınızı ve projelerinizi dillendirebilirsiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz hayatınızın keyif aldığınız alanlarına yönelebilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir denge sağlayabilirsiniz. Aşk ve evlilik konularında olumlu ilişkiler sürdürmek, karşılıklı uyum ve denge yaratmak arzusuyla ilişkilere bakmak daha kolay olabilir. Psikolojik olarak dingin bir sürece giriş yapıyorsunuz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 01:23'te kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 02:34'de Terazi burcuna geçiyor. İletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, yolculuklarla ilgili Merkür gezegeni bugün kendi yöneticisi ve bu konumda oldukça güçlendiği İkizler burcuna geçiş yapıyor. Siz de bu konuşkan, yerinde duramaz, hızlı, hareketli kalabalık yerleri tercih eden İkizler atmosferinden etkilenebilirsiniz. Sözel gücünüz artar, kelimeleri en etkili biçimde kullanmak, kelime ve bilgi oyunları oynamak, bilginizi geliştirecek araştırmalar, eğitimler, kurslar, seminerlere katılmak, entelektüel konuşmalar yapmak, merakınızı çeken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.Haberleri, güncel ve sosyal medyayı takip etmek, yeni moda ve akımları öğrenmek, kültürel faaliyetlere katılmak ve ilginizi çeken yeni insanlarla tanışmak arzusu duyabilirsiniz. Merkür yöneticisi olduğu bu burçta; işlek, esnek, ve açık görüşlü bir düşünce tarzına sahiptir. Zeki, komik, nükteli, bilgili insanlarla bir araya gelip bol bol sohbet edip fikir alışverişi yapabilirsiniz. Konuşmalar bu dönemde oldukça zevkli ama daldan dala atlayan bir tempoda gelişir, insanlar bir yere uzun süre bağlı kalmaktan hoşlanmazlar, çeşitlilik ilkesini ön planda tutmakta fayda var.Sosyalleşmek, yeni yerler, kültürler tanımak, eğitime önem vermek, iletişim araçları alışverişi yapmak, bilgisayar programları yüklemek, sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmak, yolculuklar yapmak için harika bir zamandır. Bugün Güneş, Merkür ve Venüs iletişim ustası İkizler burcunda, Ay da ilişki ustası Terazi burcunda yer alacağı için bu fırsatı değerlendirip ilişki ve sosyal bağlarınızı güçlendirmek için bulunmaz bir fırsatınız var.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz

13 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 15' 38" R
Ay
Akrep
16° 25' 10" R
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
24° 27' 11"
Mars
Balık
25° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 23"
Satürn
Balık
16° 05' 33"
Uranüs
Boğa
22° 02' 46"
Neptün
Balık
28° 44' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 21"
Lilith
Başak
22° 44' 54"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>