İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki önemli değişikliklere hazır olmanız gereken bir dönemdir. Geçmişte hangi olumsuz durumda olursanız olun, şimdi o durumlardan sıyrılıp tepeye tırmanma zamanıdır. Ruh ve beden sağlığı olarak oldukça güçlenirsiniz ve bu güç tüm yaşamınıza pozitif olarak döner.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler güne, saat 04:34 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu geçişiyle adım atıyoruz. İhtiyaçlarınızın karşılanması  ve tüm istekleriniz önemli olsa da, partnerinizin bugün baskınlığı ön plandadır. Eğer eşit hak ve adil bir bakış açısı içinde davranırsa, tabii ki sizin de huzur bulmanız mümkündür. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmaması için bilinçli tercihlerde bulunmanın önemini vurguluyor. Kazanç anlamındaki işlerde de buna dikkat edeceğiz. Beklediğimiz desteği görmekte zorlanabiliriz. O nedenleortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli ve akıllıca hareket edeceğiz. Şartlara göre hareket etmeyi bileceğiz. Saat 21:48 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda uyumlu, dengeli ve adil davranmakta, ılımlı hareket etmekte fayda var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınızla, çevrenize meydan okumaktan

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise,hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler alanında daha dengeli ve açık olmaya bakın. Evlilik ve ortaklaşa konular içinde değişikliklere daha açıksınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizde sizden yaşça küçük herkese daha fazla vakit ayırıp sevginizi ifade edin. Size bu aralar ihtiyaçları var. Çevrenizde değişime hazır olun.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ya da ortaklaşa işlerinizde karmaşalar ve belirsizlikler ortaya çıkabilir. Eşinizin ya da partnerinizin hayatında birtakım fiziksel sağlık problemleri oluşabilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla yeni deneyimler ve ortamlar keşfetmek isteyebilirsiniz.Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Gün içinde ilişkilerinizde duygularınız bir parça gerilimeye doğru kayabilir. Hislerinizde abartıya kaçabilecek yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde daha tartışmacı ve savunmacı bir tutum içine girebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu süresince mevcut işleri ya da projeleri en baştan ele almak yararlı olabilir. Ayrıntıları atlamanız kariyeriniz açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir. İtibarınızı vehayatınızdaki statünüzü güçlü tutmakta zorlanabilirsiniz. Fakat bu haftadan sonra özellikle kariyerinizle ilgili pek çok aksilik sona eriyor.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 23" R
Ay
Yay
01° 20' 29"
Merkür
Koç
15° 59' 53"
Venüs
Koç
25° 55' 32"
Mars
Balık
26° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 59"
Satürn
Balık
16° 12' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 46' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 28"
Lilith
Başak
22° 52' 51"
True Node
Koç
15° 33' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>