İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde kısa ama ıslak ve buğulu yeşilliklerde dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık, sağduyu arandığında küçük boşluklar görülebiliyor.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:36 Güneş-Chiron görünümü, sizi harekete, yeniliklere, değişime, iletişim olarak kendinizi ifade etmeye, kendi gerçeğinizin peşinden koşmaya çağırıyor. Ancak diğer yandan mesleki konularda inancınızı çok güçlü tutmanız gerekiyor. Siz ne kadar çabucak bir şeyler olsun isteseniz de, dış dünyadaki şartlara uymak zorunluluğu rahatsız edici gelebilir. Siz artık net bir şeyler görmekten yanasınız. Hayal etmek değil, ele geçirmek istiyorsunuz. Kimseye uymak veyahut anlayış göstermek zorunda mıyım diye düşünmektesiniz. Fakat bu görünüm, sakin olmanın,  endişeye mahal vermemenin işaretçisidir. Burada önemli olan gerçeklerin ve şartların bilincinde günü geçirmektir. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize,  yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor.  Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığımızı, işimizi, ailemizi ve geleceğimizi titizlikle gözden geçirmemizi ve ilerisi adına planlar yaptığımızın işaretçisidir. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn karşıt zıt burcunuzda geri gitmesiyle, küçük dostlukların ve küçük planlarınızın gündem kazanması söz konusu olacak. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz günlerdesiniz. Size keyif veren veya eğlendiren kişilerle planlar yapmaya gayret edin. Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Aşırılıklardan kaçının.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün için çalışma hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi ilerletmek için çaba sarf edebilirsiniz. Detaylandırmanız ve bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızı etkileyecek durumlardan uzak kalın.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne keyifle ve istekle başlayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek ön plana çıkacak. Günlük rutin koşturmalarınız ve başkaları için uğraşılarınız bugün devrede olabilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ilerleyen bir ay ve benlik alanınıza giriş yapan Güneş nedeniyle, mesleki konularda bugün hiçbir şekilde fiziki ve zihinsel bir eylemde bulunmak istemeyebilirsiniz. Dolayısıyla bugün işi ikinci plana itip kendinizle ilgilenmek ve benliğinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz. Bir aylık süreçte hedef ve kararlarınız belirginleşecektir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>