İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, maddi-manevi anlamdaki hassasiyetin yükselişidir.  Güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Harcamalarınıza dikkat edersiniz ve kredi kartı kullanımında ölçülü davranırsınız. Genel bu süreçte sıkı  pazarlıklar yapılır, ekonomik olana yöneliriz. Aşk evinizin yöneticisi olması nedeniyle bu dönemde, güvenilir, anlayışlı, sahiplenen, koruyan, tutumlu bir sevgili başınızın tacıdır. Mali açıdan size yardımcı olması, sizin değerlerinizi kazancınız en az sizin kadar önemsemesi,  ilişki seçiminde veya devam eden beraberliğinizde gayet önemlidir. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konularda bir karara varmadan ya da işbirliği yapmadan önce tüm detayları enine boyuna değerlendirmeli ve araştırmalısınız. Beklentileriniz ile mevcut durum arasında gözle görülür bir fark olmadığından emin olmaya çalışın. İyi niyetinizi suistimal etmeye çalışan insanlara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Başkalarını düşünmeniz güzel, ancak kendi isteklerinizi de ihmal etmemelisiniz. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içinde emek gerektiren uğraşlar gündeme gelebilir. Üretken olabilmeniz için planladığınız işleri sonlandırmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belirsizlikler karşısında sabırlı olmaya özen gösterin.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kazanımlar, sahip olduğunuz değerlerde artış ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Güzel eşyalara olan tutkunluğunuz artacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi yoluna koymak isteyebilirsiniz.Ancak bugün enerjiler bir nebze ağır akacağından dolayı tembellik ve içe kapanıklık hissedebilirsiniz. Kendinize biraz vakit ayırmalı ve gizemli kalmış bazı konular üzerinde ilerleme kaydetmeyi denemelisiniz. Örneğinortamınızdaki kişilerin gizli kapaklı taraflarını mercek altına alabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 28' 09" R
Ay
Aslan
10° 53' 52"
Merkür
Koç
18° 54' 08"
Venüs
Koç
14° 36' 17"
Mars
Balık
19° 26' 29"
Jüpiter
Boğa
20° 53' 32"
Satürn
Balık
15° 18' 53"
Uranüs
Boğa
21° 36' 20"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
19° 53' 28"
Lilith
Başak
21° 51' 45"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 17/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>